BDO-webinar: Arv- og generasjonsskifte

Du er kanskje blant de som vurderer et generasjonsskifte fordi du har hørt at arveavgiften kan komme tilbake med en eventuell ny regjering? I vårt webinar gjennomgår vi noe av det du bør tenke på før du foretar deg noe.
Dato14. oktober kl. 09:00 - 10:30
StedOnline
Last ned til kalender

Flere aviser har skrevet om store aksjeposter som er blitt overført til neste generasjon, uten skatt for foreldrene og uten arveavgift for barna. Det er høyst usikkert om og i hvilken form en arveavgift eventuelt kommer tilbake, men det som er sikkert er at det neppe blir gunstigere med generasjonsskifter enn slik det er akkurat nå. Forrige webinar ble godt besøkt, og vi har satt det opp igjen:
Dato: onsdag 14. oktober
Tid: Kl. 09:00 - 10:30

Vi gjennomgår noen sjekkpunkter du bør tenke på om du vurderer et generasjonsskifte, bl.a: • Hvilke verdier ønsker du å overføre til barna mens du selv lever, og hvilke verdier ønsker du overført først etter din bortgang?
• Hva skal til for at gaver får tilstrekkelig realitet?
• Er det behov for omorganiseringer eller å optimalisere selskapsstrukturer for å forberede et generasjonsskifte?
• Hva bør reguleres i aksjonæravtaler og sameieavtaler?
Webinaret holdes av advokatene Anne Taran Tjølsen og Trine Agathe Lorentzen, BDO Advokater. Webinaret er gratis, og egner seg for dagens og kommende bedriftseiere, samt andre arvinger. 

Mer informasjon og påmelding finner du her.