Digitalt frokostmøte onsdag 16. september om fremtidens forbruker

Vi ser en ny type forbruker og et nytt forbruksmønster som følge av Covid19-pandemien. ​I samarbeid med Molde Sentrum, Moldetorget, Storsenteret og Roseby ønsker vi velkommen til digitalt frokostmøte om "Fremtidens forbruker".
Dato16. september kl. 08:45 - 09:45
StedTeams
DeltakelseGratis
PåmeldingInnen 15.september
Last ned til kalender

Danske Louise Byg Kongsholm er eier av Pej-gruppen, og hun er både administrerende direktør, sjefsredaktør, konsulent og trendforsker i gruppen. Hun står bl.a bak noen av gruppens bokutgivelser og er sjefsredaktør i TID & tendenser, 365design og tøj og skriver en rekke tekster i andre magasiner. Louise holder foredrag både i Norge og i Danmark og siteres ofte i pressen som en trendforsker med forbrukeratferd, detaljhandel, mote, interiør og mat som fagfelt.

Hun vil kunne gi oss innsikt om fremtidens forbruker og gi oss inspirasjon og kunnskap slik at vi kan tilpasse våre bedrifter den nye typen forbruker på best mulig måte. Du kan lese mer om Louise Byg Kongsholm her.

Møtet blir på ZOOM og lenke til møtet sendes deg fra Zoom v/Pej gruppen dagen før. Meld deg på her:

Arrangører

Takk til vår støttespiller:

Spare Bank 1 Smn
* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.