Dyre Halse ble den første som er ferdig med Moldevert Digital

Over nitti moldensere fra mer enn førti ulike bedrifter er i gang med Moldevert Digital en uke etter lansering. Morsomt, interessant og mye å lære sier han!

Over 90 personer fra 40 ulike bedrifter innen et bredt spekter i næringslivet, reiseliv og handel, alt fra bensinstasjoner, butikker, overnattingsbedrifter, restaurant og kulturbedrifter, til banker, kraftselskap, flere enkeltpersoner og studenter og fra kommunene har meldt seg på det nye kurset som skal gi økt kunnskap om Molderegionen og mer trygghet i vertskapsrollen. Vi i Masterplan reiseliv 2030 er godt fornøyd med responsen etter lanseringen for en uke siden, og ser at mange har startet opp og er i gang med kurset. Vi ønsker at dette blir en del av opplæringen i arbeidslivet i Molde!

Den aller første som gjennomførte kurset var IT-sjef Dyre Halse hos Istad AS. Vi har snakket med han, og han sier at : 

'Moldevert Digital var et morsomt og interessant kurs.  Mye å lære, ikke minst kunnskap og refleksjon om det å ha vertskapsrollen. Korte fine videoer med historie, om næringsliv og tips om hva som er verdt å  se i regionen. Etter et par timer foran PCen er jeg klar til å markedsføre Molde når sjansen byr seg. Fint også med facebooksiden  Moldevert - vi er alle verter.  Der har du mulighet til å legge til mer kunnskap og tips til andre Moldeverter.'

Meld deg på du også!

Vi ønsker at alle bedrifter skal få mulighet til å øke kunnskapen om alt det fine som finnes i regionen vår! Når du melder deg på Moldevert Digital får du tilgang til det digitale kurset som du kan ta når det passer for deg. Du kan bruke ett par-tre timer sammenhengende, eller dele det opp i bolker.  Se en kort presentasjon av kurset her. Det er flott å kunne bruke den spesielle høsten til å oppdatere seg på egen region og øke kunnskapen på vertskapsrollen, vi tror du vil bli overrasket over alt det fine Molderegionen har å tilby! 

Alle som ønsker får tilgang til Moldevert Digital gratis ut året! 

Bestill ved å sende navn, bedriftsnavn (eller student, privatperson, organisasjon) og mailadresse til hb@moldenf.no

Bli en 'Moldevert' du også - en ambassadør som kan mye om hele regionen vår!