Trenger dere folk? Felles profilering

Skal din bedrift ansette folk i 2021? Bli med på vår felles profilering av jobbmuligheter i regionen vår!

Dersom dere har ledige stillinger eller vet dere kommer til å ha behov for folk - bli med på felles markedsføring!

Nærings- og samfunnslivet trenger nye folk. Hele tiden. Å vise frem muligheter og ledige stillinger i regionen er derfor svært viktig. Når vi går sammen om å vise frem det vi kan tilby så når vi flere mulig søkere. Sammen er vi større, sterkere og mer synlig!

Å profilere regionen  og næringslivet overfor studenter og annen arbeidskraft som vi har behov for nå - og like viktig - kan få behov for, må gjøres løpende. Vi har mange arenaer hvor vi markedsfører mulighetene i regionen, bl.a jobbmessen, Bli med Hjem, Romjulstreffet, besøk på skoler, universitet og høgskoler. Når vi nå ikke kan gjennomføre fysiske treff ønsker vi å kjøre en digital kampanje for å vise frem ledige stillinger hos vår medlemsbedrifter. Vi vil senere sette i gang flere aktiviteter som bedriftsbesøk, bedriftspresentasjoner mot studenter ved landets utdanningsinstitusjoner, felles rekrutteringsarrangement i regionen mm.

Vi skal nå kjøre felles annonsering i aviser, radio og digitalt, i perioden 21. desember til 31.januar 2021, hvor vi viser frem regionen og bedriftene som er på utkikk etter nye kollegaer. I annonsen setter vi inn logo som lenkes opp til bedriften, samt vi lager en felles side med oversikt over dere som er på utkikk etter folk, se her.  Mange har ikke konkrete stillinger ute, men er likevel på jakt etter dyktige folk. 

Annonsen til papirutgaven er nå ferdig utformet, men det er fortsatt mulig å melde seg på og bli med i den digitale kampanjen. 

Pris for å delta er kr 1.500,- + mva.

Meld dere på her: 

Er Du Den Vi Leter Etter

Har din bedrift ledige stillinger? Bli med på vår felles kampanje og meld dere på her: