Velkommen til digitalt frokostmøte 2. september!

I samarbeid med Næringsforeningen Ålesund, inviterer vi til digitalt frokostmøte 2. september inviterer vi til digitalt frokostmøte. To av Norges mest profilerte analytikere; Thina Saltvedt og Harald Magnus Andreassen kommer. Hva blir «den nye normalen» etter Covid-19?
Dato2. september kl. 09:00 - 10:00
StedTeamsmøte
Pris:Gratis for medlemmer, ikke medlemmer kr 300,- + mva
Last ned til kalender

Hvordan ser det ut for internasjonal og norsk økonomi fremover? Hvor godt rustet er norsk økonomi til å takle det vi står i,  og det som kommer etter? Hva med våre handelspartnere? En av våre viktigste næringer er den maritime næringen, flere mener de står ovenfor en svært utfordrende tid,med fare for konkurser og kompetanse-forvitring. Hvordan skal de komme seg gjennom det de ståri?Bærekraft, klima, olje/gasssektoren; hva vil dette medføre for næringslivet,  trusler og muligheter?  Hva blir «den nye normalen» etter Covid-19? 

Til å svare ut dette har vi med: 

Harald Magnus Andreassen, er sjeføkonom i Sparebank 1 Markets. Han har i lang tid vært en av de mest profilerte makroøkonomene i Norge. Harald Magnus er utdannet samfunnsøkonom fra universitetet i Oslo, har arbeidet i Den norske Bankforening (nå Finans Norge), Econ og som sjeføkonom i Elcon, First Securities og i Swedbank

Thina Margrethe Saltvedt er en av Norges mest brukte analytikere som Nordea Markets tidligere oljeanalytiker, nå seniorrådgiver Sustainable Finance i Nordea. Hun deltar også i Klima- og Miljøministerens Klimaråd. Saltvedt har en Doctor of Philosophy (Ph.D) grad fra University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST), Storbritannia.  

Møtet blir på Teams. Lenke til møtet sendes ut dagen før møtet.

Meld deg på her:

Mnf Og Niå Logo
* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.