Velkommen til digitalt frokostmøte 2. september!

2. september inviterer vi til digitalt frokostmøte med to av Norges mest profilerte analytikere; Thina Saltvedt og Harald Magnus Andreassen. Hva blir «den nye normalen» etter Covid-19?
Dato2. september kl. 09:00 - 10:00
StedTeamsmøte
Pris:Gratis for medlemmer, ikke medlemmer kr 300,- + mva
Last ned til kalender

Hva blir «den nye normalen» etter Covid-19? Hvordan har Norge blitt preget av pandemien, hvor godt rustet er norsk økonomi til å takle denne krisen og det som kommer etter? Hva med våre handelspartnere? Dette og mer er tema på dette første frokostmøtet etter sommeren.

Thina Margrethe Saltvedt er en av Norges mest brukte analytikere som Nordea Markets tidligere oljeanalytiker, nå seniorrådgiver Sustainable Finance i Nordea. Hun deltar også i Klima- og Miljøministerens Klimaråd. Saltvedt har en Doctor of Philosophy (Ph.D) grad fra University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST), Storbritannia.  

Harald Magnus Andreassen, er sjeføkonom i Sparebank 1 Markets. Han har i lang tid vært en av de mest profilerte makroøkonomene i Norge. Harald Magnus er utdannet samfunnsøkonom fra universitetet i Oslo, har arbeidet i Den norske Bankforening (nå Finans Norge), Econ og som sjeføkonom i Elcon, First Securities og i Swedbank.

Møtet blir på Teams. Lenke til møtet sendes ut dagen før møtet.

Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.