Kurs i Getting Things Done!

12. mars kan du bli med på kurs i Getting Things Done (GTD). Her vil du lære å få mer gjort på kortere tid og bli mer effektiv.
Dato12. mars kl. 08:30 - 16:00
StedMolde Fjordstuer
Pris medlemmer i MNFKr. 4.200,-
Pris ikke-medlemmerKr. 5.200,-
PåmeldingInnen 2.mars (påmelding er bindende)
Last ned til kalender

På dette dagskurset i GTD lærer du deg å få mer gjort på kortere tid, uten stress. Metodikkens utgangspunkt ligger i å ikke oppbevare forpliktelser og idéer i hodet, og hjelper deg å ha full tillit til at du prioriterer riktig i hverdagen. De som starter med GTD melder om redusert stress, mer kontroll og mer oversikt kort tid etter de har begynt å praktisere vanene. Dette fører igjen til at hver enkelt jobber mer med de viktigste tingene og trives bedre på jobb. Bedriftens produktivitet øker, og arbeidsmiljøet blir bedre.

Les mer om kurset her: https://produktivnorge.no/gtd-mestre-arbeidsflyt/gtd-seminar-fundamentet/ Kursholder: Espen Agøy Hegge

Det er begrenset antall plasser slik at hver deltaker får god oppfølging og optimalt utbytte fra kursdagen. Kurset gjennomføres under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte.

Meld deg på her (avmelding er mulig frem til påmeldingsfristen går ut).

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.