Digitalt frokostmøte Reiselivsutvikling Molde 24.september

Molderegionen har vært godt besøkt i sommer, og det er en rivende utvikling av attraksjoner og opplevelser. Men skal vi være attraktive må vi løfte oss ytterligere. Hør om Moldevert Digital som blir den nye 'folkeopplysningen' om egen region. Hør om Midsundtrappene og verdiskapinga rundt. Hør om hvordan det gikk med Høyt og Lavt, og Hør om tankene rundt Romsdalsgondolen.
Dato24. september kl. 09:00 - 10:00
StedTeams
Last ned til kalender

Velkommen til frokostmøte på nett - vi posisjonerer Molderegionen sammen!

SAMMEN BLIR VI DYNAMITT!

I dag skal du få være med på urpremieren av Moldevert Digital! Vi gleder oss veldig til å gi dere en smakebit på opplæringsprogrammet som alle kan gjennomføre hjemme i sin egen stue på tre timer! Vi tipper dette blir den nye 'folkeopplysninga' i Molderegionen som setter oss alle i stand til å bli et kunnskapsrikt vertskap som selger inn hverandre og får folk til å bli lengre i regionen vår!

NYE TREKKPLASTER TIL HIMMELS?

Sommeren har vært bedre enn vi kunne frykte i pandemien. De fleste har hatt god omsetning, og på frokostmøtet får du høre mer om våre nye fyrtårn som trekker folk til regionen; Midsundtrappene som mer enn dobler besøket fra i fjor, og vi får møte daglig leder Ann Jeanette Bjørk om hvordan oppstarten av Midsund Gjestestove har vært og planene utover høsten. Park og anleggsjef på Tusten, Lars Tore Lien forteller om en god start på klatreparken Høy og Lavt , og vi får høre om planene om i Tusten neste sommer. 


GALSKAP ELLER GENIALT Å SATSE PÅ ROMSDALEN?

Med oss på møtet har vi også Pål Ragnar Amundsen som forteller om et intenst arbeid i forkant av åpninga av Romsdals-gondolen i mai 2021 - og hva den kan betyr for alle som jobber med reiseliv rundt Romsdalsfjorden. Er det Galskap eller genialt å satse på reiseliv i Romsdalen? Daglig leder i Romsdalen AS Pål Ragnar Amundsen lar oss høre om Romsdalsgondolen som åpner 28. mai 2021, Fjordhotell- der fjord og fjell møtes, Fjordcruise i Romsdalsfjorden - elektrisk båt og Trollywood med Tom Cruise, Kompani Lauritzen, Børning 3 og Furia.

SOMMERENS TALL

Vi kommer til å presentere sommerens tall, - sommerens kampanjer, og aller viktigst - planene for kampanjer ut over høsten og arbeidet med reiselivsutvikling for neste år! Reiselivssjef i Visit Nordvest Torunn Dyrkorn forteller om hvordan de posisjonerer innsalget av regionen med digitalt NTW, og digitale kampanjer og hvordan markedet reagerer tilbudene fra Molderegionen og Nordvestlandet.


PROGRAM PÅ FROKOSTMØTET:

Velkommen v/leder i styringsgruppa Masterplan, ordfører Torgeir Dahl

Reiselivsutvikling i Molderegionen 2020 - 2021 v/Markeds og produktutvikler Hilde Bergebakken i Molde Næringsforum

Markedsutviklingen på Nordvestlandet v/ Reiselivssjef i Visit Nordvest Torunn Dyrkorn

En heidundrende oppstart på Midsund Gjestestove v/daglig leder Ann Jeanett Bjørk 

Trekkplasteret Høyt og Lavt - temperaturmåling fra i sommer v/Park og anleggsjef Tusten Skiheiser  Lars Tore Lien

Galskap eller genialt å satse på reiseliv i Romsdalen v/daglig leder i Romsdalen as Pål Ragnar Amundsen

Moldevert Digital - nå løfter vi oss! Urpremière! v/markeds og produktutvikler Hilde Bergebakken, Molde Næringsforum


Meld deg på!  Lenke til møtes sendes ut dagen før møtet.

Velkommen


* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.