Rekk opp hånda jenter!

26.februar inviterer Lederforum for Kvinner og Høgskolen i Molde nok en gang til Rekk opp hånda jenter! En dag der vi oppfordrer og inspirerer unge kvinner til å tørre og ta mer plass og sikte mot ledende stillinger.
Dato26. februar kl. 12:30 - 15:30
StedHøgskolen i Molde, rom B.137
Deltakelse seminarGratis
Deltakelse pizza og minglingKr. 200 + mva
PåmeldingInnen 24.februar
Last ned til kalender

Hvordan kombinere familie og jobb i arbeidslivet og hvilke utfordringer kan man støte på. Formålet med inspirasjonsdagen er å ufarliggjøre lederstillingen og å motivere jenter til å tørre å ta en plass! Hør flere kvinner fortelle hva som har vært mest viktig i deres karriere, hvem har vært viktigste støttespillere og hva har vært utfordrende på veien? Få inspirasjon, gode tips og råd på Rekk opp hånda jenter!

Blant innlederne finner du blant andre Karita Bekkemellem - adm.dir i Legemiddelindustrien, Camilla Gjetvik - chief operating officer i Boost.ai, Marie Gjære Gundersen - markedssjef i Maritech og Kari Moen - environmental affairs manager i Omya Hustadmarmor. 

Flere innledere og endelig program kommer snart. 

Gratis deltakelse på seminaret. 

Pizza og mingling

Etter seminaret er det mulig å delta på pizza og mingling i kantina for de som ønsker det (med forbehold om nok deltakere).
Pris pr deltaker kr. 200 + mva (kryss av for om du ønsker pizza i påmeldingsskjemaet under, registrer også fakturaadresse)

Sett av datoen og meld deg på her: 

* Ønsker å delta på pizza/mingling etter møtet
* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.