Digitalt frokostmøte: Shell forteller om Ormen Lange Fase 3

Fredag 23.oktober kl 08:30 ønsker vi, i samarbeid med Aukra Næringsforum, velkommen til digitalt frokostmøte der Shell forteller mer om planene for utbygging av Ormen Lange Fase 3, fremtidig subseakompresjon.
Dato23. oktober kl. 08:30 - 09:30
StedOnline
DeltakelseGratis
Last ned til kalender

Partnerne i Ormen Lange lisensen valgte i fjor konsept for utbyggingen. Nå er prosjektet i detaljeringsfasen fram til neste store milepæl som er endelig investeringsbeslutning. Målet er å øke utvinningen fra Ormen Lange-feltet.

På havbunnen og på Gossen
Den største delen av prosjektet vil være relatert til bygging og installasjon av utstyr på havbunnen, men vil også medføre etablering av en ny omformerstasjon på Nyhamna, og legging av kontroll/strømkabel mellom land og havbunnsinstallasjoner.  

Program og deltakere fra Shell:

  • Presentasjon av hoveddelene i prosjektet - Simon Herredsvela
  • Leveransene – Synnøve Ims
  • Organisering av prosjektaktivitetene på Nyhamna – Stein Inge Rakvåg 
Logo Mnf Og Aukra Nf

Meld deg på her: 

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.