Teamsmøte med Mørebenken

Torsdag 4. juni kl. 08.00-09.30 inviterer næringsforeningene i Ålesund, Kristiansund og Molde til nytt dialogmøte med Mørebenken.
Dato4. juni kl. 08:00 - 09:30
StedTemas
Last ned til kalender

Næringsforeningene i Ålesund, Kristiansund og Molde inviterer til nytt dialogmøte mellom Mørebenken og næringslivet. Dette er det tredje møtet med Mørebenken vi arrangerer i vår. Møtene i april og mai har hver hatt nærmere 100 deltakere, og er en viktig arena hvor næringslivet får komme med direkte innspill og i dialog med sentrale beslutningstakere. 

Som i de foregående møtene starter vi med korte innlegg fra tre sentrale bedrifter fylket, bla Vard v/kommunikasjonsdirektør Hege Anita Akselvoll og Betonmast Røsand, v/daglig leder Eskild Røsand, før vi åpner for innspill og diskusjon.

Mer informasjon kommer.

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.