Velkommen til digitalt frokostmøte!

Torsdag 18. juni kl. 09.00 - 09.45. Hva er status og hva skjer i næringslivet i regionen fremover? Lederskap i koronatid. Det er 3 måneder siden Norge stengte ned, korona, lav oljepris og en svak norsk krone har gitt utfordringer på mange områder for mange. Hva er status nå og hvordan har det vært å være leder i denne tiden?
Dato18. juni kl. 09:00 - 10:00
StedTeams
DeltakelseGratis
Last ned til kalender

I dette siste frokostmøtet før sommeren kjører vi en litt annerledes vri hvor vi har samtaler med ledere fra to ulike bedrifter som begge har vært/er rammet av korona og eller lav oljepris. Hva er status og hvordan det ser ut  fremover? I tillegg tar vi et lite dypdykk på lederrollen i koronatiden; hvordan har det vært å være leder i en slik situasjon?

Terje Hellum er adm. dir i Linjebygg. De leverer vedlikeholds- og modifikasjonsprosjekter til olje- og gassektoren, dette omfatter engineering, leveranse og gjennomføring offshore eller på land. I Norge har Linjebygg hovedkontor i Molde, og avdelingskontorer i Stavanger, Trondheim og Bergen. Deres kunder er oljeselskaper over hele verden, samt større leverandører/kontraktører. Ved årsskiftet var de 710 ansatte – og skulle bli enda flere. I mars/april permitterte de mange av sine ansatte.

Karl Erik Rønnestad er eier og daglig leder i glassmagasinet O. E. Strande AS, og er med sine 106 år en av Moldes eldste virksomheter. Hvordan har korona slått inn for varehandel og selvstendige nisjebutikker?

Innledningsvis blir det en oppdatering på situasjonen for næringslivet slik vi ser det.

Påmelding her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.