Velkommen til digitalt frokostmøte 30.september!

Hvordan ser det ut fremover for Moldes to største bedrifter Glamox og Brunvoll? Hvordan tror bankene utviklingen blir for næringslivet i regionen? Når kommer medisin/vaksine mot Covid- 19?
Dato30. september kl. 09:00 - 10:00
StedTeams
DeltakelseGratis
Last ned til kalender

Bedrifter har en svært sentral plass i alle lokalsamfunn, hvordan det går med de, spesielt de store bedriftene, påvirker samfunnet og næringslivet rundt. De to største bedriftene i Molde, Glamox og Bruvoll har til sammen nærmere 700  ansatte i Molde. Det er derfor spennende å høre hvordan det ser ut for de nå. Konsernsjef Rune Marthinussen, Glamox  og konsernsjef Kåre Øyvind Vassdal, Brunvoll vil fortelle hvordan ser ser markedet og situasjonen fremover. 

Bankene følger utviklingen i næringslivet tett, hvordan tror de utviklingen blir ? Hvilke bransjer og sektorer har utfordringer, hvordan komme gjennom det?  Banksjef Rune Hoddevik, DNB orienterer om hvordan de ser situasjonen for næringslivet. Sjefsøkonom Inge Furre, Sparebanken Møre, gir sin vurdering av hvordan næringslivet i Møre og Romsdal ( spes Romsdal) vil klare seg i tiden som kommer. 

Avslutnings oppdaterer kommunelege Cato Innerdal oss på status for utvikling av vaksine og medisiner mot Covid-19. 

Her finner du lenken til møtet

Påmeldingen er nå lukket!