Frokostmøte 12.mars

Møtet utsatt: Hvordan ser det ut i bransjen? Hva tenker media om sin rolle som identitets- og samfunnsbygger, hvilke tanker har de om nærings- og samfunnlivsdekningen fra vårt område fremover? NRK Møre og Romsdals og Romsdals Budstikke stiller.
Dato12. mars kl. 08:00
StedScandic Seilet Hotel
FrokostKl. 08:00
MøtestartKl. 08:30
PrisMedlem kr. 350 + mva // Ikke-medlem kr. 550 + mva
PåmeldingInnen 6.mars
Last ned til kalender

I Molde-området har vi i hovedsak to lokalmedia; RB og NRK Møre og Romsdal. Disse to har betydelig innflytelse over hvilke spørsmål og saker befolkningen skal være opptatt av, og dermed også hva vi ikke skal være opptatt av.Hvordan ser det ut i bransjen? Hva tenker media om sin rolle som identitets- og samfunnsbygger, og ikke minst hvilke tanker har de om  nærings- og samfunnslivsdekningen fra vårt område fremover? Dette samt konkret tips og innspill til hvordan bedrifter og andre skal forholde seg til media, hvilke saker som er interessante med mer, vil NRK Møre og Romsdal v/distriktsredaktør Charlotte Ervik og Romsdals Budstikke v/ansvarlig redaktør Ole Bjørner Loe Welde svare ut.

Administrerende direktør i Mediebedriftene Landsforening, Randi S. Øgrey vil innledningsvis se på lokalmedias rolle; hvordan påvirker disse samfunnet de virker i, hva er en god lokalavis/radio/tv, hva kan de bidra med ift utvikling av lokalsamfunn, hva mister en om de ikke fungerer optimalt og hva er verdien for et samfunn å ha en god lokal/regional medieaktør?

Vi avrunder med spørsmål og innspill ledet av tidligere redaktør i RB Arnt Sommerlund,  nå daglig leder og næringsutvikler i Aukra Næringsforum.

"Media – den fjerde statsmakt, som former vår oppfatning av virkeligheten, gir rom for frie ytringer og debatt, setter den politiske dagsorden og gir oss tilgang til store mengder informasjon"

Meld deg på her: 

Påmeldingen er nå lukket!