Velkommen til frokostmøte om maskinlæring 25.februar!

I samarbeid med Høgskolen i Molde og deltakerne i partnerskapet for IT og digitalisering, inviterer vi til frokostmøte 25.februar, der temaet er IT og maskinlæring. Her får du en praktisk rettet introduksjon, informasjon om forskning og tanker om fremtiden for maskinlæring
Dato25. februar kl. 08:00 - 10:00
StedHøgskolen i Molde, rom B-138
Frokost fra kl. 08:00Møtestart kl. 08:30
PåmeldingInnen 21.februar
Last ned til kalender

Program: 

Vegard Flovik, Leder for dataanalyse i Axbit vil gi en generell og praktisk rettet introduksjon til hva maskinlæring er, hvorfor det har blitt så stort de siste årene, og noen eksempler på praktisk bruk av maskinlæring. Flovik har  doktorgrad i fysikk, maskinlæring, avanserte analysetilnærminger, matematiske modeller,  algoritme, simulering / modellering og dataanalyse, er stikkord for hans arbeidsfelt.

Martin Holen er PhD stipendiat på fra Universitetet i Agder, og jobber ved Senter for forskning på kunstig intelligens (CAIR). Holen skal holde innlegg om hvordan og hva de forsker på innen maskinlæring, og hva de ser for seg fremover de neste årene. Kunstig intelligens, maskinlæring, bildegjenkjenning og reinforcement learning for selvkjørende biler er sentrale områder.  CAIR  har som overordnet mål å finne løsninger som gir superintelligens, og er det miljøet i Norge som er ansett for å være blant de beste på maskinlæring og AI.

Deltakeravgift:  
Deltakere i partnerskapsavtalen kr. 200 + mva // Andre: kr. 300 + mva


Partnerskapsavtalen for IT og digitalisering:

Høgskolens satsing på IT-utdanning er svært viktig for tilgangen på IT-kompetanse til samfunns- og næringslivet i regionen, og høsten 2019 startet Høgskolen i Molde opp bachelorstudiet IT og digitalisering med 70 nye studenter! For å understøtte studietilbudet og for å få ny kompetanse til bedriftene, kom det frem ønske fra næringslivet om et tettere samarbeid. MNF tok i høst derfor initiativ til å formalisere dette ved å etablere partnerskapsavtaler mellom Høgskolen og interesserte bedrifter. Det er pt 18 bedrifter som har signert avtalen. Er din bedrift interessert i å delta? Kontakt Britt Blichfeldt, prosjektleder i MNF: bb@moldenf.no 

Meld deg på frokostmøtet her: 

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier. 

Påmeldte

NavnBedrift
Adcom Molde
AS Norske Shell
Axbit AS
Axbit AS
Axbit AS
BDO AS
Emnestudent ved HiMolde
ERA Geo AS
HiMolde
HiMolde student
Høgskolen i Molde
Høgskolen i Molde
Høgskolen i Molde
Høgskolen i Molde
Høgskolen i Molde
Høgskolen i Molde, Student
Høgskolen i Molde, Student
IT student ved høgskolen
ItT student
Lillebakk
Lillebakk AS
Logisticis
MainTech AS
MainTech AS
Maintech AS
MainTech AS
Maritech
Maritech
Maritech
Maritech AS
MNF
Molde kommune
Motus
Motus Technology
Møre og Romsdal fylkeskommune
Møre og Romsdal fylkeskommune
Møreforsking
NCE iKuben
Norconsult AS
Oshaug Metall AS
ROMSDALS BUDSTIKKE
Romsdals Budstikke /Polaris Media
Serit Møre
Sparebank1 Nordvest
Student
Student
Student
Student
Student
Student
Student
Student
student himolde
Student HiMolde
Tibe
Tieto Norway AS
TietoEVRY
TietoEVRY
TietoEVRY
TietoEvry
TietoEVRY
TietoEvry
TietoEVRY
TietoEvry
Triangel
Vard Group AS