Velkommen til Romjulstreff 28.desember 2020!

Ønsker din bedrift å delta på Romjulstreffet 28.desember 2020? Meld dere på her!
Dato28. desember kl. 14:00 - 16:00
StedMolde Rådhus
PrisKr. 4.000 + mva
Last ned til kalender

Molde Næringsforum og Molde Kommune ønsker bedrifter og andre velkommen til å delta med stand på Romjulstreffet fredag 27. desember 2019 på Molde Rådhus. Det er 14. gang vi arrangerer Romjulstreffet og vi håper at dere også i år vil være med på det langsiktige arbeidet med å profilere regionen ovenfor fremtidig arbeidstakere og innbyggere! Flere hundre studenter og andre besøker årlig arrangementet - i tillegg har Romjulstreffet også blitt en viktig arena for og mellom bedrifter og andre aktører.

Opplegget er som tidligere år:

Kl 12.00 - 14.00 Rigging av stand fra bedrifter, samfunnsliv og andre i kommunestyresalen
Kl 14.00 - 16.00 Åpent for besøkende
Kl 16.00 - 16.30 Nedrigging av stand

Deltakeravgift kr 4.000,- + mva pr bedrift. Dette inkluderer stand og fellesannonsering. 
Arrangementet vil bli markedsført ved fellesannonse i Romsdal Budstikke og på rbnett.no, samt plakater på aktuelle steder (inkludert høgskoler/universitet). Aktørenes logo synliggjøres i annonsemateriell.

Romsdal Budstikke vil i forbindelse med arrangementet tilby gode priser på stillingsannonser som vil bli synliggjort under en felles banner. Vi oppfordrer aktører som har ledige stillinger til å benytte seg av dette! Dette vil gi dere noe konkret å synliggjøre under selve arrangementet og forhåpentligvis bidra til at dere kommer i kontakt med gode fremtidige medarbeidere. 

Ved spørsmål kan Britt Blichfeldt kontaktes på bb@moldenf.no 

Påmeldingsfrist: 13.desember

(Jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse.)

Vi følger FHIs anbefalinger for større arrangementer. Risikovurdering revideres fortløpende i henhold til utvikling av covid-19 utbruddet. Gjennomføring vil være smittevernstilpasset. 

Hendelser utenfor vår kontroll - for eksempel streik, lockout, brann, pandemi, manglende leveranser etc. – gir MNF rett til å heve avtalen uten erstatningsansvar.