Webinar for medlemmer i Lederforum for Kvinner i Molderegionen

Velkommen til webinar 16. oktober med temaet "Slik holder du gode presentasjoner på nett" med kursholder Christian Eek-Jensen!
Dato16. oktober kl. 10:00 - 11:00
StedZoom
DeltakelseGratis for medlemmer i lederforumet
PåmeldingInnen 14.oktober
Last ned til kalender

Lederen for kurset, Christian Eek-Jensen, er allerede kjent for mange av medlemmene i lederforumet og han har fått svært gode tilbakebakemeldinger på tidligere kurs han har holdt for oss, om presentasjonsteknikk og retorikk. 

Å holde gode presentasjoner kan være krevende nok når du samler mennesker i et rom. Hvordan gjør vi det når alle sitter på forskjellige steder, kanskje med både kamera og mikrofon på «mute» gjennom store deler av møtet?

I webinaret får du konkrete innspill som vil hjelpe deg til å holde bedre presentasjoner på nett. Dette er ikke en teknisk innføring i bruk av digitale verktøy. Det handler om hvordan vi forbereder oss og hvordan vi kommuniserer på et effektivt vis når vi møtes på skjerm.

Webinaret tar blant annet for seg:

• Å gripe muligheter i en utfordrende tid
• Å forberede presentasjoner
• Konkrete grep for å fange oppmerksomheten
• Små grep som gjør stor forskjell når du presenterer på skjerm
• Effektive PowerPoint-presentasjoner på nett

Deltagerne inviteres til å delta aktivt underveis, gjennom å stille spørsmål, og gjennom å bidra i chat. 

Link til webinaret sendes ut på e-post til påmeldte deltagere 24 timer før start. 

Meld deg på nederst på denne siden!

Takk til vår støttespiller: 

Spare Bank 1 Smn
* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.