Webinar - Næringslivet inviteres til møte med Stortingspolitikere

Fredag 27.mars kl. 15: Stortingspolitikerne fra fylket møter for å ta imot spørsmål og innspill fra næringslivet. Næringsforeningene i Ålesund, Kristiansund og Molde inviterer til Teams-møte.
Dato27. mars kl. 15:00 - 16:00
StedWebinar
Last ned til kalender

Fredag 27.mars legger Regjeringen frem nye tiltakspakker. Tiltakene skal behandles i Statsråd kl 11.00 og presenteres på pressekonferanse kl 12.00. Forhåpentligvis kommer da flere tiltak for små og mellomstore bedrifter. 

I etterkant av fremleggelsen inviterer næringsforeningene i Ålesund, Kristiansund og Molde medlemsbedrifter til møte kl. 15, med flere av fylkets stortingspolitikere. Bl.a vil Helge Orten og Vetle Wang Solheim delta på møtet og svare på spørsmål og ikke minst høre på forslag fra næringslivet i fylket. 

Send gjerne inn spørsmål i forkant av webinaret til bf@moldenf.no. Det blir også mulighet for å stille spørsmål under selve webinaret via chat-funksjon. 

Link til webinaret vil bli sendt i e-post før oppstart. Ved å følge lenken du mottar kobles du på webinaret. 

Webinaret er for medlemmer i MNF og er  gratis. Meld deg på her:  

Knn Mnf Nå
* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.