Webinar: Omstilling - hvordan gjør vi det?

30.april arrangerer vi webinar om omstilling sammen med ProtoMore. Hør Stranda Prolog, Cindarella Eco Group og ProtoMore gi sine beste råd for omstilling av virksomheten.
Dato30. april kl. 09:00 - 09:45
StedWebinar
Last ned til kalender

Det er alltid spennende, og ikke minst lærerikt å høre hvordan andre virksomheter har taklet omstilling. 

Stranda Prolog v/administrerende direktør Klaus Hoseth og Cinderella Eco Group v/administrerende direktør Gunhild Sjøvik, har vært gjennom omstilling av virksomheten og står i det nå også. De vil fortelle hvordan de  praktisk har håndtert omstillingen og hvordan de har jobbet. Hvordan får de ansatte med på omstillingen? Hva kreves som leder for å lede laget gjennom omstilling? Hva de har lært/erfart av prosessene de har stått i. Og - deres 3 beste råd for å lykkes med omstilling.

Avslutningsvis vil ProtoMore v/forretningsutvikler Sjur Vindal gi råd om hvor du kan hente bistand og få tilgang på offentlige virkemiddel til omstilling og nyskaping i bedriftene.

Velkommen! Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.

Påmeldte

NavnBedrift
Adcom Molde
Astero
Aukra Næringsforum
Axess
Blueevents.no AS
Brunvoll AS
DID ADVENTURE
Gjensidige Nordmøre og Romsdal
Handelsbanken
HD Solskjerming AS
Høgskolen i Molde
Høgskolen i Molde
Innveno AS
Istad Fiber
Jamell AS
KPMG
KPMG
KPMG
MainTech AS
Mnf
Molde kommune
Molde Næringsforum
NAV Møre og Romsdal
NOVN AS
Rørosregionen Næringshage
Serit
Serit Møre
SpareBank 1 SMN
SpareBank 1 SMN
Sparebank 1 SMN
Sparebank 1 SMN
Summeria AS
Sylteosen Betong AS
TIBE
Triangel
Vestnes Næringsforum
Øverås Turistservice