Høstsamling i Lederforum for kvinner i Molderegionen

Velkommen til høstens årlige 2-dagerssamling i Angvika 21.-22.oktober! Medlemmer i Lederforum for Kvinner i Molderegionen inviteres til ny samling og årets tema er "Tilbakemeldinger og feedback-kultur".
Dato21. oktober kl. 17:30 - 22. oktober kl. 15:00
StedAngvik Gamle Handelssted
PåmeldingInnen 20.september
Last ned til kalender

Den årlige 2-dagerssamlingen blir også denne gang lagt til vakre Angvik Gamle Handelssted.

Vi møtes torsdag kl17.30 og starter med noe lett å spise før vi samles kl 18.15 og får høre innlegg fra fire av Lederforumets medlemmer: Eli Ringen, leder kundeservice i Wonderland AS, Gabriele Hofinger Jünge, FoUI-leder i iKuben, Kristin Heggdal, eier og daglig leder på Fole Godt Molde AS og May Jorun Kvalsnes Nygård, kontorleder hos Arkitektene BBW AS. Kl19.30 samles vi i restauranten for 5-retters middag og hyggelig samvær.

Fredag er det kurs/seminar fra kl 9. En deilig 2-retters lunsj serveres ca. kl12 og vi avslutter samlingen kl15. Kursleder Rita Enstad-Karlsen har jobbet med formidling i over 26 år. Som TV regissør, journalist, kursleder og coach. Hun brenner for en sterk feedback-kultur på arbeidsplassen, fordi det er det som skal til for at vi jobber godt sammen, utvikler oss og presterer bedre. Enstad-Karlsen er spesialist på hvordan å gi og få tilbakemeldinger, og på hvordan å skape en god kultur for å gi feedback på jobben. Vi får lære både hvordan vi kan bruke feedback som vårt viktigste lederverktøy og hvordan gi og motta tilbakemeldinger på jobb. Dette blir et kurs med mye interaksjon og vi får konkrete verktøy vi kan ta med oss tilbake i arbeidsdagen.

Priser for deltakelse
Enkeltrom, full pensjon, seminar, kr 4.500 + mva.
Dobbeltrom, full pensjon, seminar, pris pr person for de som deler rom, kr 4.000,- + mva.
Deltagelse middag torsdag og seminar fredag kr 3.000 + mva. (ingen overnatting)
Deltagelse kun fredag 22.oktober kr 1.500 + mva.

Inkludert i romprisen er fri adgang til museum, kunstgalleri og badehuset.

NB: Det er begrenset antall rom på Angvik, så om du har noen du vil dele rom med, gi oss beskjed om dette i påmeldingen!

Informasjon om avbestilling:

Bindende påmelding. Ved avbestilling etter 20.september, må 50% av deltakeravgiften betales. Ved avbestilling etter 31.september må full deltakeravgift betales. Kun skriftlig avbestilling godkjennes.

Velkommen til samling - vi gleder oss til å se dere! Meld deg på her:

Ønsker lett mat (wraps) ved ankomst torsdag? Pris kr 200 pr pers
Ønsker vinpakke til 5-retters middag torsdag? Pris kr 900,- pr pers
* Kan dele rom: