2021 er året du kan bli smartere! Prøv gratis folkeopplæring om egen region!

Moldevert Digital blir også tilgjengelig gratis for alle i 2021! Benytt muligheten til å lære mer om egen region, og få gode tips til hvordan du kan utføre vertskapsrollen overfor dine kunder! Dette er en øyneåpner som vi alle har bruk for, og som gir deg innblikk i hvilke flotte tilbud vi har rett utafor stuedøra! Meld deg på idag!

Molderegionens store Vertskapsløft i regi av Masterplan Reiseliv 2030 er "Moldevert Digital". Hele 350 ansatte har i 2020 benyttet muligheten til å lære mer om hva som finnes i egen region og ikke minst bevisstgjøring om service og vertskapsrollen, og vi har bare så vidt startet! Vi ønsker Molderegionen skal bli kjent for sitt gode vertskap og sin gode kunnskap og stolthet over egen region!

Også i 2021 kommer det til å handle mye om å være gjest i egen region. Da er det smart å lære seg mer om historien vår, og alt det fine som finnes hos oss!

Gresset er ikke alltid grønnere på andre siden av gjerdet! Mange velger vår region som feriested, og i den spesielle situasjonen vi er i, har det aldri vært mer viktig å gi de besøkende gode opplevelser. Det er gode tilbakemeldinger på kurset, og her kan du lese litt om hva de som har tatt kurset synes.

OM MOLDEVERT DIGITAL

Du lærer mer om næringslivet vårt, historien vår, attraksjoner, opplevelsestilbud i hele regionen, restaurantene og overnattingsbedriftene våre, festivaler og kulturtilbud, natur og friluftsliv, norsk mat og lokalmat fra Molderegionen og mye mye mer.

Moldevert Digital består av rundt 100 små videoer innspilt fra hele regionen, som er satt sammen til et 3 timers kurs. Du starter og stopper kurset når du vil, og tar det når det passer deg selv, om det er en halvtime for dagen, eller om tar hele kurset på en kveld!

Vi har alle mer hjemmetid nå gjennom pandemien - benytt anledningen til å kose deg med godbiter fra egen region som øker kunnskapen din! Vi garanterer at stoltheten over regionen du bor i øker flere hakk!

Her kan du se en kort presentasjon av Moldevert Digital.

Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk.


Meld deg på helt gratis:

* Bedrift/privat
* Kryss av for gratis kurs