Årets bedrift 2020!

Styret i Molde Næringsforum har kåret Tusten Friluftspark v/Erik Berg og Oskar Dag Sylte sr til årets bedrift 2020. Vi gratulerer! Se overrekkelsen her.

Prisen går til virksomheter eller institusjoner som har utmerket seg innen næringsutvikling, og skal spesielt honorere god og gjennomført innsats innen markedsføring, produktutvikling og nyetablering. Juryen består av styret i Molde Næringsforum. 

Juryens begrunnelse: 

"Det er unikt å ha et tilbud som Tusten Friluftspark få minutter fra byens sentrum. For noen år siden tok selskapet nye strategiske veivalg, og har investert og utviklet tilbudet til å bli en helårs reiseopplevelse med friluftspark. Satsingen bygger på, og understøtter, vårt fremste pre; naturen. Tilgang på tilrettelagt helårs uteopplevelsestilbud er til stor glede for  byens  og regionens innbyggere og besøkende. Tilbudet styrker Moldes opplevelsesverdi, spesielt inn mot barnefamilier og ungdom. Tusten Friluftspark er med på å øke Moldes attraktivitet som opplevelses- og besøksdestinasjon, og vil gi viktige synergier for andre servicenæringer og tilbud i regionen.

Med tildelingen av prisen årets bedrift ønsker vi å premiere en satsing og et tilbud som ikke ville vært mulig uten lokalt langsiktig eierskap, investeringer, tålmodighet og skapervilje. 

Tusten Friluftspark er årets bedrift 2020.

Vi gratulerer!

Prisen deles vanligvis ut under Silde- og Tapasbordet.  Årets utdeling kom overraskende på mottakerne, som ble kalt ut under et møte, og fikk overrekt utmerkelsen av styreleder Kolbjørn Heggdal og nestleder Terje Hellum i MNF.

Film: styreleder leser juryens begrunnelse for prisvinnerne