Årets I 2020 er kåret!

Knut Marius Djupvik og Rolf Magnus Orø ble kåret til Årets I 2020. Vi gratulerer! Se juryens begrunnelse her.

Juryen ønsket for årets i 2020 å sette fokus på, og belønne samspill, raushet, kreativitet og positivitet nettopp gjennom å gjøre noe helt spesielt - å dele ut prisen som årets I på deling - til Rolf Magnus Orø og Knut Marius Djupvik. Både Djupvik og Orø har sagt ja til muligheter som har dukket opp. De har tenkt "vi" og ikke bare "i". De har bokstavelig talt spilt hverandre gode.

Rolf Magnus Orø har i tre tiår vært en aktiv aktør med sin allsidige innsats i regionens kulturliv. Både via Lærlingan, gjennom bred kulturell innsats, både som instruktør og som initiativtaker innenfor revy, teater og musikk har Orø bidratt til å skape gode arenaer for unge talent og utøvere. Gjennom sin raushet og sitt glødende engasjement for kulturen, musikken og ungdommene har han løftet og bidratt til at de har blitt synlige lokalt, regionalt og nasjonalt. Orøs innsats har betydd mye for mange. Senest ved Knut Marius Djupvik, som trakk frem Orø i sin takketale etter å hav vunnet Stjernekamp i 2020.

Vi stiftet først bekjentskap med Knut Marius Djupvik gjennom storbandet Red Hot. I 2013 ble han kjent for resten av landet da han vant The Voice, og i 2020 vant han Stjernekamp på NRK. Djupvik er en flott ambassadør for regionen og for Møre og Romsdal. Han viser med tydelighet at han er glad i, og stolt av, hvor han kommer fra. Han holder bevisst på dialekten, han fremhever regionen så snart han kan, og er opptatt av å trekke frem og synliggjøre de som har bidratt til hans suksess. Gjennom sitt virke som artist balanserer han ydmykhet, stolthet og takknemlighet på en måte so er med på å bygge opp om den kollektive stoltheten til regionen.

Årets I 2020 er Knut Marius Djupvik og Rolf Magnus Orø!

Juryen består av styrelederne i Næringsforumene i Molderegionen.

Se prisutdelingen her :)