BDO inviterer til webinar

Statsbudsjettet 2022 – nyheter på skatt og avgift
Dato12. oktober kl. 14:00 - 14:30
StedWebinar
Last ned til kalender

Solberg-regjeringen legger frem sitt siste budsjettforslag tirsdag 12. oktober kl. 10:00. Fjorårets budsjett var et krisebudsjett med midlertidige skatte- og avgiftslettelser for å hjelpe næringslivet å holde hjulene i gang. Selv om pandemien gir ettervirkninger forventer vi et adskillig strammere og mer normalisert budsjett.

Det er varslet at det vil komme forslag til nye opsjonsregler for oppstartsselskaper. Tidligere i høst ble det varslet endringer i petroleumsskatten fra 2022. Det er heller ikke utenkelig at regjeringen vil ha en grønn profil og legge til rette for det «grønne skiftet». På avgiftssiden forventes derfor endringer i co2-avgiften og momsfritaket på el-biler er under press.

Vil den sittende regjeringen lage noen snubletråder for Støre-regjeringen? Vi gir deg fasiten i vårt live-webinar. Der vil vi også snakke om hvilke forslag vi tror står seg med ny regjering og hvilke forslag vi tror faller bort.

Samme dag som budsjettet legges frem inviterer BDO til live-webinar kl. 14:00. Fageksperter i BDO gir deg her det viktigste fra budsjettet innen skatt og avgift. Webinaret er gratis. Registrering her