BDO-webinar: Generasjonsskifter sett i lys av den nye arveloven

BDO Advokater har aktuell ekspertise innen arv og generasjonsskifte, og gjennomfører våren 2021 en webinarserie med spesiell fokus på arv, generasjonsskifte og fremtidsfullmakter. Temaene tas stadig opp i media, gjerne i forbindelse med høstens Stortingsvalg, og det er derfor nyttig for alle å ha en kjennskap til.
Dato23. mars kl. 08:30 - 09:15
StedWebinar
DeltakelseGratis
Last ned til kalender

Webinarserien består av tre ulike webinarer der du bl.a. får svar på spørsmål om hvilke konsekvenser den nye arveloven har for deg, hva du bør tenke på dersom du skal gjennomføre et generasjonsskifte og hvorfor du bør utarbeide en fremtidsfullmakt.

Flere partier ha tatt til orde for å gjeninnføre arvegiften. Siden det er Stortingsvalg i år er du kanskje en av dem som vurderer et generasjonsskifte? Dette er andre del av vår webinarserie om arv og generasjonsskifte våren 2021. Første del omhandlet den nye arveloven som trådte i kraft 1. januar 2021. I denne delen gjennomgår vi noe av det du bør tenke på i forbindelse med et generasjonsskifte og særlig sett i lys av den nye arveloven.

Flere medier har skrevet om store aksjeposter og eiendeler som er blitt overført til neste generasjon, uten skatt for foreldrene og uten arveavgift for barna. Det er høyst usikkert om og i hvilken form en arveavgift eventuelt kommer tilbake. Men, mange ønsker å sikre seg ved å gjennomføre eller starte på et generasjonsskifte denne våren, dersom dagens gunstige regler blir endret høsten 2021.

I BDOs webinar gjennomgår vi noen sjekkpunkter du bør tenke på om du vurderer et generasjonsskifte, bl.a:

• Hvilken betydning har ny arvelov for et generasjonsskifte i virksomheten din?
• Hva skal til for at gaver får tilstrekkelig realitet?
• Er det behov for omorganiseringer eller andre grep for å forberede et generasjonsskifte?
Hanne Fritzsønn, Irene Weiby og Trine Agathe Lorentzen fra BDO Advokater diskuterer dette og mer

Dato: 23. mars
Tid: Kl. 08:30 – 09:15

Webinaret er gratis, og passer for dagens og kommende bedriftseiere. Meld deg på her