Bli kjent med Molderegionen - nettkurs

Har du lyst til å lære mer om Molderegionen? Ta et lite nettkurs med mange små videoklipp fra vår region og bli kjent med historien og hva som finnes idag!

Nå kan du bli bedre kjent med egen region!

Som en del av vårt store vertskapsløft som ble igangsatt av Masterplan Reiseliv 2030, har vi funnet ut at mange utover de som er ansatte i reiselivet har god nytte av å få tilgang til nettkurset vi har laget. Rundt 100 små videoer er innspill og satt sammen til et 2,5 timers kurs om Molderegionen. Du tar kurset på egen PC, og starter og stopper kurset når du vil. Underveis får du noen små quiz slik at du kan sjekke at du har fått med deg det viktigste!

Fenomenalt til alle som vil lære mer om egen region - og ikke minst for innflyttere til regionen vår! Vi får stadig vekk tilbakemeldinger om at folk som har bodd i Molde lenge også oppdager nye ting når de tar dette kurset! Vi bor i en fantastisk region!


Moldevert Digital - mer trygghet i vertskapsrollen

Om du i tillegg ønsker 30 min kurs som gjør deg tryggere i om vertskapsrollen, bestiller du Moldevert Digital. Her får du bevisstgjøring om service og vertskapsrollen i tillegg til mer kunnskap om hva som finnes i egen region.

Kurset er relevant for alle som har lyst til å lære mer om regionen vår. Det gjør oss bedre i stand til å være godt vertskap når turister besøker oss. Vi tror du blir stolt over alt det flotte som finnes i regionen vår, og det gjør at vi blir flinkere til å selge inn hverandre!

Mange velger vår region som feriested, og i den spesielle situasjonen vi er i, har det aldri vært mer viktig å gi de besøkende gode opplevelser.

Begge kurs er på norsk og tekstet på engelsk!

Her kan du se en kort presentasjon av Moldevert Digital.


Meld deg på helt gratis:


* Bedrift/privat
* Kryss av for gratis kurs