Bli med på høstkampanje!

Felles markedsføring av ledige stillinger i Molde-regionen 1.-30. september! Har dere ledige stillinger eller er på jakt etter den dyktige ansatte? Bli med på vår felles høstkampanje der vi profilerer jobbmulighetene i regionen vår overfor arbeidskraft i hele landet!

Nærings- og samfunnslivet trenger nye folk. Hele tiden. Å vise frem muligheter og ledige stillinger i regionen er derfor svært viktig. Når vi går sammen om å vise frem det vi kan tilby så når vi flere mulig søkere. Sammen er vi større, sterkere og mer synlig!

Vi kjørte en jule- og nyttårskampanje der hele 38 bedrifter deltok med over 200 ledige stillinger til sammen og resultatene fra denne kampanjen har vært svært gode. Se resultatene fra vår jule- og nyttårskampanje her.

Vi kjører nå en høstkampanje med felles annonsering i aviser, radio og digitalt, der vi viser frem regionen og bedriftene som er på utkikk etter nye kollegaer. I annonsen setter vi inn logo som lenkes opp til bedriftene, og vi lager en felles side med oversikt over dere som er på utkikk etter folk. Se vår forrige kampanjeoversikt her.

Pris for å delta er kr 5.000- + mva.

Meld dere på her: