Avlyst: Bli med på Karrieredagene 2021!

Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse årets Karrieredager pga Covid-19.
Dato8. september kl. 08:00 - 9. september kl. 15:00
StedBrunvoll/Høgskolen i Molde
DeltakelseGratis
Last ned til kalender

Ønsker du å synliggjøre din bransje/bedrift overfor fremtidig arbeidskraft, er dette en unik mulighet for å nå ut til elevene før de tar sine valg om utdannelse og karriere!

Det er behov for å rekruttere flere elever til yrkesfagene - vil din bedrift bidra? Vår fremtidige arbeidskraft skal velge sin fremtidige karriere, og Karrieredagene inspirerer og hjelper elevene til videre valg av utdanning og yrke. I to dager, 8.-9. september, arrangerer vi Karrieredagene i Molde og nærmere tusen elever i 10.klasse fra Aukra, Hustadvika, Gjemnes, Molde, Rauma og Vestnes deltar på arrangementet som holdes på Brunvoll Årø og Høgskolen i Molde.

Målet med Karrieredagene er at elevene skal bli kjent med næringslivet og få mulighet til å teste ut ulike yrker. De skal få se hva arbeidslivet har å by på og oppleve hva man egentlig gjør i løpet av en arbeidsdag. Dette er ikke en tradisjonell yrkesmesse, men en praktisk rettet dag hvor elevene selv skal få prøve de ulike yrkene. Tidligere år har elevene blant annet fått kjøre gravemaskin, sveise, lage mat, tegne og prøve seg som helsepersonell m.m.

Arrangementet er todelt og holdes på Brunvoll Årø og Høgskolen i Molde. Elevene er noen timer på hver av destinasjonene og får på denne måten både kjennskap til næringslivet i regionen og utdanningsmulighetene Høgskolen tilbyr. På Høgskolen vil de blant annet få se nærmere på yrkesvalg knyttet opp mot fagretningene ved skolen, deriblant administrative fag, logistikk, sykepleier, sport management mm, samt at bedrifter og utdannelsesinstitusjoner er tilstede og synliggjør yrkene de representerer. Hos Brunvoll ønsker vi å vise et bredt spekter av yrkesmuligheter og her vil aktivitetene være praktisk rettet. Aktørene som deltar må legge opp til enkle aktiviteter og oppgaver som hver enkelt av elevene kan prøve seg på.

Vi vil gjerne utvide spekteret av bedrifter og utdanningsmuligheter som blir presentert på Karrieredagene. Eksempel på dette kan være reiseliv, matproduksjon, mediefag, IT, naturbruk, design/håndverk, sjømat, steinindustrien, mekaniske fag osv.

For mer informasjon ta kontakt med Britt Blichfeldt på tlf. 48 31 35 60 eller bb@moldenf.no

Meld på din bedrift i dag!

Påmeldingen er nå lukket!