Det er lov å tenke stort!

Kan idrettslag, kultur, kommune, reiseliv og næringsliv samhandle om store arrangementer som setter Molderegionen ettertrykkelig på kartet? Bli med på høstens store inspirasjonskveld 8.november i Bjørnsonssalen! Det er gratis å delta - men du må melde deg på!
Dato8. november kl. 18:00 - 20:30
StedBjørnsonssalen
Last ned til kalender

Etter initiativ fra Møre og Romsdal Idrettskrets overfor Molde Næringsforum Masterplan Reiseliv 2030, har vi dannet en gruppe der reiselivet, Molde kommune, Moldejazz og Molde Idrettsråd deltar. Og nå ønsker vi å utfordre oss alle i Molderegionen til å skape flere store arrangementer som setter oss på kartet og som bidrar til verdiskaping for frivilligheten og næringslivet. Vi har i dag noen gode store arrangementer og vi har gjort en del investeringer i Molderegionen som vi bør dra veksel på. Hvordan kan vi få til enda flere nasjonale og internasjonale arrangementer i regionen vår?

Mandag 8.november inviterer vi alle fra lag og foreninger, idrettslag, næringsliv og reiseliv, samt kommune til gratis inspirasjonsforedrag om arrangementsturisme. Dette blir høstens energibombe - en kveld du absolutt bør få med deg!

Hvordan kan det gjøres? Hvordan kan vi lære av andre som har fått det til - og hvordan kan vi samarbeide og lære av hverandre? Sjekk ut programmet og meld deg på!

LÆRE AV ANDRE INSPIRASJONSFOREDRAG

  • Veien til Artic Race of Norway - hør en engasjert og entusiastisk gründer og inspirator som har løftet fram et arrangement som gir regionen stor verdiskaping og enorm eksponering!

v/direktør Knut-Eirik Dybdal i Artic Race.

  • Hvordan jobber andre med arrangementsturisme?

v/ Per Lund som er rådgiver for idrett og frivillighet i Trøndelag Fylkeskommune

  • Klart vi kan!

v/ basehopper Tom Erik Heimen med arrangementserfaring fra World Base Race og Ekstremsportveka


HVA KAN VI GJØRE SJØL?

  • Drømmen om å utnytte Midsundtrappene v/trappekongen Kolbjørn Stølen
  • Hva kan vi lære av Moldejazz? v/ festivalsjef Mariann Bjørnelv
  • Hva kan vi lære av Molde 7 topper v/løpsgeneral Thomas Sandhaug


WORKSHOP - HVA ER DIN DRØM? HVA KAN VI SKAPE I MOLDEREGIONEN?

Ildsjeler fra Molderegionen leder hvert sitt bord i en work shop, og her inviteres du med i gruppearbeidet. Kan min forening trekke noe til Molderegionen? Hva ønsker vi å få til?


Vi håper dere kommer mange fra de ulike idrettslag, fra kultur og organisasjonsliv, og ikke minst fra næringslivet. Hør om hva andre har fått til, og la oss ta en prat om hva vi kan få til her hos oss. Kanskje blir det enda flere NM eller VM på årshjulet i Molderegionen framover. Kanskje får vi til ei 'TOPP'-uke' med uforglemmelige arrangement? Og kanskje ser vi våre fjell, fjord, øyriket og Atlanterhavsveien rulle over tv-skjermen framover? Mulighetene er mange - om vi drar lasset sammen!


Velkommen skal du være!


Med vennlig hilsen

Arbeidsgruppa for arrangementsturisme i Molderegionen som består av

Masterplan Reiseliv 2030 - Hilde Bergebakken, Molde kommune - Tore Birkeland,

Moldejazz - Ellisif Vestad, Molde Idrettsråd - Øystein Nesset, Hotellene i Molde - Mona Hoem,

og vår samarbeidspartner Roar Lervik i Møre og Romsdal Idrettskrets


Arrangør/medarrangører: MNF Masterplan Reiseliv, Molde kommune, Molde Idrettsråd, Moldejazz, Scandic Seilet, Møre og Romsdal Idrettskrets