Ferske Moldensere

Har din bedrift nyansatte som også er ny i Molde eller som nettopp har flyttet hjem igjen? Vi håper dere vil oppfordre dem til å delta på MNF sine møteplasser for nye, og informere dem om Facebook-gruppen "Ferske Moldensere", som er en uformell møteplass der man kan bli kjent med andre ferske moldensere.

Det er behov for å tiltrekke seg mer kompetanse til Molde-regionen. MNF jobber for å profilere regionen vår og rekruttere kompetanse hit - og så må vi sikre at de som kommer hit trives og blir her! Det å få et nettverk og å bli kjent med andre er en viktig del av det å trives som ny i Molde.

16.september arrangerte Molde Næringsforum "Ny i Molde" på Molde Fjordstuer, der nærmere 40 nyinnflyttede og hjemflyttede Moldensere møtte opp. Tilbakemeldingen vi fikk, var at det er stort behov for flere slike møteplasser. MNF vil gjennomføre fire arrangementer i året, og vi håper at din bedrift informerer og inviterer deres nye ansatte til å delta. Informasjon om våre arrangement sendes ut til alle våre medlemmer, markedsføres i sosiale medier og publiseres i Ferske Moldensere-gruppen på Facebook.

Facebook-gruppen "Ferske Moldensere" er en lavterskelgreie for de som føler seg ny i byen og er interessert i å bli kjent med folkene i og omgivelsene rundt Romsdalens perle. I tillegg til MNFs møteplasser er det viktig at nyansatte selv tar initiativ til å bli kjent. Nyutdannet ingeniør, turnuslege, fagarbeider eller bare friluftsentusiast? Tanken er at Ferske Moldensere skal være en arena på kryss og tvers av bedrifter og etablerte nettverk. Det skal være en uformell møteplass der man kan invitere til, og bli med på, ulike aktiviteter som klatring, quiz, fredagspils, fotball, grilling på Retiro eller alle andre initiativ som skaper aktive møteplasser der man kan bli kjent og møte andre Ferske Moldensere.