Utsatt! Frokostmøte - Stjernekamp og næringslivet

3. februar. Det nytter ikke kun å tenke "jeg" for å lykkes. Hva kan vil lære av Stjernekamp-vinner Knut Marius Djupvik og hans mentor Rolf Magnus Orø?
Dato3. februar kl. 09:00 - 09:30
StedDigitalt
Last ned til kalender

Rolf Magnus Orø kjenner mange via hans allsidige innsats i regionens kulturliv, hvor han har skapt arenaer for unge talenter og utøvere. Deriblant for Knut Marius DjupvikNorges best bevarte vokalisthemmelighet stod seirende tilbake etter en vanvittig imponerende innsats i høstens Stjernekamp. –Han har vist hele Norge at han kan briljere innen nesten hver eneste sjanger konkurransen har kastet etter ham, og dette var virkelig velfortjent.» NRK, oktober 2020

De har tenkt "vi" og de har bokstavelig talt spilt hverandre gode. Samspill, raushet, kreativitet, positivitet og kraft er stikkord. Hele regionen heiet frem Djupvik i Stjernekamp, med Tomrefjord og Vestnes som utgangspunkt ble stemmene sendt fra Hustadvika, Rauma, Aukra og Molde - vi arrangerer derfor møtet i samarbeid. Daglig leder i Aukra Næringsforum, Arnt Sommerlund, leder oss gjennom en samtale med Djupvik og Orø, om å satse, om å tørre, om å ha backing, om å si ja til muligheter som har dukket opp, om å ha arenaer å prøve og feile på, om å jobbe for det man tror på i motgang og fremgang.

Sett av 30 minutter og bli med på et spennende frokostmøte!

Møtet gjennomføres i Teams og lenke til møtet sendes ut dagen før møtet. 

Vel møtt! Meld deg på innen 2. februar

Møtet arrangeres i samarbeid med Næringsforeningene i regionen.

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.