Frokostmøte - hvordan blir 2021?

Nærmere 300 påmeldte til møtet 28. januar 2021! ​Sjefsøkonomene Inge Furre og Harald Magnus Andreassen er to av Norges mest erfarne analytikere. Hvordan blir 2021 for næringslivet?
Dato28. januar kl. 09:00 - 09:45
StedTeams
Frokostmøte
Deltagelse er gratis
Last ned til kalender

Sjefsøkonomene Inge Furre, Sparebanken Møre og Harald Magnus Andreassen, Sparebank 1 Markets har analysert og sett inn i glasskulen for verdensøkonomien og den norske økonomien i en årrekke. I tillegg har de god kunnskap om næringslivet i fylket.

I møtet vil de gi sin vurdering av hvordan 2021 vil bli for næringslivet og du blir oppdatert på nye muligheter som følge av Covid 19, utvikling i oljepris, renter, kroneverdi mm. Vi avrunder med spørsmålsrunde og kommentarer.

Britt Flo, daglig leder Molde Næringsforum leder møtet. 

Møtet gjennomføres i Teams og lenke til møtet sendes ut dagen før møtet. 

Vel møtt! Meld deg på innen 27. januar.

Møtet arrangeres i samarbeid med Næringsforeningen i Ålesundsregionen og Kristiansund og Nordmøre Næringsforening.

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.