Frokostmøte: møte med Mørebenken

11. mars kl. 08.30 - 09.30. Frokostmøte med Mørebenken. Hovedtema: Forsyningssikkerheten for Nordmøre og Romsdal og Nytt fra Mørebenken.
Dato11. mars kl. 08:30 - 09:30
StedTeams
DeltagelseGratis
Last ned til kalender

Hovedtema på møtet er forsyningssikkerhet for Nordmøre og Romsdal. Statnett skal i løpet av våren beslutte valg av kraftforsyningsløsning for Nordmøre og Romsdal. I den anledning inviterer vi til åpent møte med sittende og påtroppende Mørebenk for å orientere om viktigheten av en løsning med 420 kV forsterkning. Valg av løsning er utrolig viktig da den er avgjørende for om forsyningssituasjonen blir en mulighet, eller en begrensende faktor for nærings- og samfunnsutviklingen i Nordmøre og Romsdal fremover.

Nytt fra Mørebenken - vi får høre om sentrale saker og temaer som vedrører næringslivet i Møre og Romsdal fremover, stikkord er bla NPT, Giek/Eksportkreditt lokalisering. Leder for Mørebenken Helge Orten, innledet møte i desember 2020 med at møtene mellom Mørebenken og næringslivet i fylket har litt en nyttig og viktig arena for de, og de har fått gjennomslag for mye av det som har blitt spilt inn fra næringslivet. Vi avrunder møtet med innspill og spørsmål til sittende og påtroppende Mørebenk.

Agenda:

  1. Velkommen, v/Britt Flo, daglig leder Molde Næringsforum
  2. Forsyningssituasjonen og ønsket fremtidig løsning for regionen, v/Ivar Kosberg, adm. dir Istad AS og adm.dir Knut Hansen, Neas
  3. Spørsmål /dialog om forsyningssituasjonen i Nordmøre og Romsdal
  4. Nytt fra Mørebenken, v /leder Mørebenken Helge Orten, stikkord er bla NTP, Giek/eksportkreditt lokalisering
  5. Innspill og spørsmål til Mørebenken

Vel møtt!

Klikk her for å bli med i møtet


Møtet gjennomføres i Teams og lenke til møtet sendes ut dagen før møtet.

Møtet arrangeres av Molde Næringsforum. i samarbeid med Kristiansund og Nordmøre Næringsforum og Næringsforeningen i Ålesundregionen.


Påmeldingen er nå lukket!