Frokostmøte: Norges mest næringsvennlige kommune!

7. oktober kl. 08.00 - 10.00. Molde kommune har vedtatt at vi skal bli Norges mest næringsvennlige kommune. Det er et sprekt og nødvendig mål! Romsdals Budstikke er helt sentral for hvordan Romsdalsregionen fremstår og de setter agenda for hva innbyggerne skal ha oppmerksomhet rundt. Hør og om Høgskolen i Moldes vekstambisjoner og hva det betyr for næringslivet.
Dato7. oktober kl. 08:00 - 10:00
StedScandic Seilet, møterom Magnhild
Pris350 + mva
Last ned til kalender

Næringslivet har over flere år kommet med innspill og ønsker til bla Byggesak i kommunen. Se sist møte 18. mars 2021. På møtet 7. oktober får du høre med om hva som gjøres og hva dette vil bety for næringslivet fremover.

Molde kommune har vedtatt at de skal bli Norges mest næringsvennlige kommune. Ordfører Torgeir Dahl og utvalgsleder Teknisk, plan og næring Trygve Grydeland forteller om ambisjonene, målene og tiltakene for å bli Norges mest næringsvennlig kommune. Blir det flere store spennende prosjekter?

Kommunedirektør Marianne Stokkereit Aasen og enhetsleder byggesak og geodata Roar Moen forteller om hvordan kommunen vil gjøre det enklere å være næringsdrivende i Molde. Byggesak er en av de mest sentrale avdelingene for næringslivet. Vi får av og til høre fra bedrifter som sier de har tapt store summer eller må gå til permittering av ansatte fordi det tar så lang tid svar fra kommunen. Slik kan det ikke være, og slik blir det ikke lenger lover kommunen. Hør mer om hva som gjøres og hva dette vil bety for næringslivet fremover.

Høgskolen i Molde er på god vei til å nå vekstambisjon fra 2330 studenter i 2017 til 5000 studenter i 2023. Hvilken rolle tar Høgskolen i utviklingen av regionens næringsliv og hvordan kan næringslivet samarbeide med Høgskolen? Rektor Steinar Kristoffersen innleder.

Romsdals Budstikke - lokalavis og talerør for regionen? RB er helt sentral for hvordan Romsdalsregionen fremstår, og de setter agenda for hva innbyggerne skal ha oppmerksomhet rundt. Hvordan vil RB bygge opp om regionens utvikling? Redaktør Ole-Bjørner Loe Welde innleder.

Vi følger FHIs anbefalinger for større arrangementer. Risikovurdering revideres fortløpende i henhold til utvikling av covid-19 utbruddet. Gjennomføring vil være smittevernstilpasset.

Velkommen til frokostmøte! Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.

Påmeldte

NavnBedrift
Admento AS
Angvik Eiendom
Arkitektene bbw as
Asplan Viak AS
Axbit
Christie Partner AS
Consto Midt-Norge
Glamox AS
Høvding AS
MIFO AS
Molde kommune
Molde Næringsforum
Romsdal Bygg AS/Romsdalgruppen
Romsdals Budstikke
Studentsamskipnaden i Molde
Thon Hotel moldefjord