Frokostmøte: Norges mest næringsvennlige kommune!

Medlemmene er svært opptatt av at Molde skal bli Norges mest næringsvennlige kommune. 7. oktober kl. 08.00 - 10.00 setter vi fokus på hvordan Molde skal bli det. Romsdals Budstikke er helt sentral for hvordan Romsdalsregionen fremstår og de setter agenda for hva innbyggerne skal ha oppmerksomhet rundt. Hør og om Høgskolens vekstambisjoner og hva det betyr for næringslivet.
Dato7. oktober kl. 07:45 - 10:00
StedScandic Seilet, møterom Magnhild
Pris350 + mva
Last ned til kalender

Molde kommune har vedtatt at de skal bli Norges mest næringsvennlige kommune. Det er et sprekt og nødvendig mål! Ordfører Torgeir Dahl og utvalgsleder Teknisk, plan og næring Trygve Grydeland forteller om ambisjonene, målene og tiltakene for å bli Norges mest næringsvennlig kommune. Blir det flere store spennende prosjekter?

Kommunedirektør Marianne Stokkereit Aasen og enhetsleder byggesak og geodata Roar Moen forteller om hvordan kommunen vil gjøre det enklere å være næringsdrivende i Molde. Byggesak er en av de mest sentrale avdelingene for næringslivet. Vi får av og til høre fra bedrifter som sier de har tapt store summer eller må gå til permittering av ansatte fordi det tar så lang tid svar fra kommunen. Slik kan det ikke være, og slik blir det ikke lenger lover kommunen. Hør mer om hva som gjøres og hva dette vil bety for næringslivet fremover.

Høgskolen i Molde er på god vei til å nå vekstambisjon fra 2330 studenter i 2017 til 5000 studenter i 2023. Hvilken rolle tar Høgskolen i utviklingen av regionens næringsliv og hvordan kan næringslivet samarbeide med Høgskolen? Rektor Steinar Kristoffersen innleder.

Romsdals Budstikke - lokalavis og talerør for regionen? RB er helt sentral for hvordan Romsdalsregionen fremstår, og de setter agenda for hva innbyggerne skal ha oppmerksomhet rundt. Hvordan vil RB bygge opp om regionens utvikling? Redaktør Ole-Bjørner Loe Welde innleder.

Frokost i restauranten fra kl. 07.45, kom når det passer, møtestart kl. 08.30.

Velkommen til frokostmøte! Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.