Frokostmøte reiseliv - ambisjoner og muligheter i Molderegionen

Sett av 20.oktober for frokostmøte om reiselivsutvikling der vi setter Molderegionens ambisjoner og muligheter på dagsorden! Her blir det inspirerende foredrag, mingling og ikke minst en duftende vaffelfrokost på Alexandra!
Dato20. oktober kl. 08:00 - 10:00
Last ned til kalender

Mange har hatt tidenes sommer, og vi har jobbet sammen om markedsføring og reiselivsutvikling. Vi har fått opp tydelige fyrtårn i regionen, samtidig har reiselivet endret seg i kjølvannet av pandemien. Norge har en ny reiselivstratgi meislet ut av næringa.

Vi inviterer til frokostmøte om reiselivsutvikling i Molderegionen på Scandic Alexandra. Sett av datoen nå. Vi møtes for første gang fysisk etter pandemien - og det feirer vi med en skikkelig vaffelfrokost!

Programmet legges inn så snart det er klart. Her kan vi love nasjonale kanoner og pitch fra flere lokale bedrifter med framtidsrettede satsninger.

Men vi kan allerede nå røpe at Stephen Meinich-Bache som er administrerende direktør i Classic Norway kommer! Du får høre hans tanker om reiselivsutvikling i Molderegionen og på Nord-Vestlandet.

Reiselivssjef Torunn Dyrkorn fra Visit Nordvest oppdaterer oss på sommerens tall, og reiselivsutvikler Hilde Bergebakken i Masterplan Reiseliv forteller om de grep vi gjør utover høsten og vinteren.


Pris kr. 350,- per deltaker

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.