Frokostmøte reiseliv - ambisjoner og muligheter i Molderegionen

20 .oktober ønsker vi deg velkommen til frokostmøte om reiselivsutvikling der vi setter Molderegionens ambisjoner og muligheter på dagsorden. Her blir det inspirerende foredrag, mingling og ikke minst en duftende vaffelfrokost på Alexandra!
Dato20. oktober kl. 08:00 - 10:00
StedScandic Alexandra
Pris frokostmøte150,- + mva
OppstartFrokost fra kl. 08:00, møtet starter kl. 08:30
Last ned til kalender
Frokostmøte 20Okt2021

Mange har hatt tidenes sommer, og vi har jobbet sammen om markedsføring og reiselivsutvikling. Vi har fått opp tydelige fyrtårn i regionen, samtidig har reiselivet endret seg i kjølvannet av pandemien og vi tar de nye utfordringen på strak arm.

Stephen Meinich-Bache som er administrerende direktør i Classic Norway kommer og gir oss et innblikk i hans tanker om reiselivsutvikling i Molderegionen og på Nord-Vestlandet.

Du får også høre om hvordan våre felles grep i Molderegionen gir resultater, - alt fra fyrtårnet Midsundtrappene til sterk satsing på opplevelser i Romsdalsfjorden. Rekordmange folk har besøkt Veøya og Hjertøya, - og vi forteller om spennende utviklingsprosjekt og kompetanseheving som er på gang.

Topplistene er kuppet igjen i sommer! Det får du høre mer om, samt et innsyn i sommerens besøkstall. Og du får en kul pitch om det nye klatresenteret i Molde som kan bli vår nye innendørs reiselivsmotor. Likeså får du høre om tilretteleggingen rundt Presteaksla som blir en ny magisk topptur og utkikkspunkt ved Eidsvåg.

Naturlig nok skal vi også innom hvordan vi jobber utover høsten og vinteren. Tiden er inne for mer utvikling og kompetanseheving. Og - vi byr også på tips om hvordan du og din bedrift kan vinne kampen i sosiale media.

Frokosten og mingling starter fra kl. 08:00 - programmet starter kl. 08:30

Program

 • Mine tanker om reiselivsutvikling i Molderegionen og på nordvestlandet
  v/ direktør Stephen Meinich-Bache, Classic Norway
 • Når våre gode felles grep gir resultater
  v/produkt og markedsutvikler Masterplan Reiseliv, Hilde Bergebakken
 • Visit Nordvest kupper topplistene i sommer også!
  v/reiselivssjef Torunn Dyrkorn
 • Nytt klatresenter i Molde – Innendørs reiselivsmotor?
  v/Eivind Nordeide
 • Prestaksla – Moldes nye store attraksjon
  v/ prosjektleder Ulrik Sverdrup Molton
 • Slik vinner du kampen om oppmerksomhet
  v/Performance Marketer i TIBE Bjørnar Skyllingstad

Vi inviterer til frokostmøte om reiselivsutvikling i Molderegionen på Scandic Alexandra. Det er veldig hyggelig at vi kan møtes for første gang fysisk etter pandemien - og det feirer vi med en skikkelig vaffelfrokost!

Velkommen!

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.