Frokostmøte: Hvordan ser det ut fremover?

17. juni kl. 09.00 - 09.45. Velkommen til frokostmøte hvor vi tar tempen på og får høre hvordan det ser ut fremover for en rekke av de store bedriftene i regionen: Christie & Opsahl, Maritech, R&M Ship Interior, Linjebygg, Hustadmarmor, Axess, Glamox og Brunvoll.
Dato17. juni kl. 09:00 - 09:45
StedTeams
Last ned til kalender

Det er alltid spennende å høre om hvordan det ser ut for de største bedriftene i kommunen/regionen fremover. Vi har derfor fått med 8 av detil å fortelle om status, og ikke minst hvordan det ser ut for de fremover. Trenger de flere ansatte? Hvordan er markedsutsiktene? Hvilke forventninger har de til den økonomiske utviklingen? Skjer det noe annet spennende hos de fremover?

Vi får høre fra: Christie & Opsahl, Maritech, R&M Ship Interior, Linjebygg, Hustadmarmor, Axess,Glamox og Brunvoll.

Møtet gjennomføres i Teams. Lenke til møtet sendes ut dagen før møtet.

Vel møtt!

Påmelding her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.