Har du nyansatte?

16. september ønsker vi velkommen til en hyggelig kveld der nyansatte og ferske Moldensere kan møtes og bli kjent med andre ferske Moldensere. Veldig bra at over 30 personer er påmeldt hittil, om du kjenner noen som vil delta send de invitasjonen!
Dato16. september kl. 18:00 - 22:00
StedLøkta, Molde Fjordstuer
PrisKr. 600 pr. pers
Påmelding15.september
Aldersgrense18 år
Last ned til kalender

Vi har vært i dialog med flere bedrifter som har gitt tilbakemelding om at det er behov for en møteplass for nyansatte der de kan bli kjent med flere også utenom jobb.

Har du nyansatte i din bedrift som vil møte andre og bli kjent i Molde, håper vi dere vil oppfordre dem til å delta på vårt "Bli kjent-treff". Et nettverk på fritiden er viktig for å trives, og vi ønsker at man skal møte folk og trives som ny i Molde! Vi ønsker velkommen til en uformell møteplass der nyinnflyttede og nyansatte kan møte andre ferske Moldensere. Alle yrkesgrupper, om du er helt fersk eller om du har vært ansatt i to år - vil du bli kjent med flere, er du velkommen!

Program:
Vi forteller om Molde og hvilke muligheter som finnes - gode historier, tips og råd
Ferske Moldensere
Tapas-buffet, mingling og god stemning - bli kjent!

Ansatte fra samme bedrift faktureres samlet. Vi tar forbehold om endring/kansellering i fht Covid og smittesituasjonen i Molde på arrangementstidspunktet.

Vi følger FHIs anbefalinger for arrangementer. Risikovurdering revideres fortløpende i henhold til utvikling av covid-19 utbruddet. Gjennomføring vil være smittevernstilpasset og vi tar forbehold om endring/kansellering i fht Covid og smittesituasjonen i Molde på arrangementstidspunktet. Gjennomføring vil være smittevernstilpasset. Hold 1 meter avstand. Hold hendende rene. Hold deg hjemme hvis du er syk.

Vi gleder oss til å bli kjent!

Påmeldingen er nå lukket!