Her er bedriftene du møter på Romjulstreffet 29.desember!

​Det årlige romjulstreffet er kanskje julens beste og viktigste møtested - der både de som bor her og de som er hjemme på juleferie møter næringslivet og knytter viktige nettverk. Mange ganger har et besøk på Romjulstreffet ført til ansettelse i en av Molderegionens spennende bedrifter!

Tid: Fredag 29.desember kl. 14-16
Sted: Rådhussalen, Rådhuset i Molde
Gratis inngang - arrangementet er for alle!

Så langt har 29 bedrifter med til sammen mer enn 130 ledige stillinger meldt seg på.

Under ser du bedriftene som deltar på årets romjulstreff i Molde Rådhus og som kanskje leter etter nettopp deg!
(Listen oppdateres fortløpende. Klikk på lenkene for å komme til bedriftenes nettsider)

Admento 300Px

Admento

Vil du jobbe i landets mest fremoverlente regnskapsbyrå i vekst? Vi ønsker medarbeidere som er ambisiøse og som ønsker å bidra med noe mer! Admento søker medarbeidere til regnskapsbransjen.

Informasjon om ledige stillinger i Admento finner du her!

Asplan Viak Logo

Asplan Viak AS

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivnings-selskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag. Vi er alltid helhetlige i vår tilnærming og forretningsmodellen vår baserer seg på vår kompetanse innen alle faser av et prosjekt. Vi mener de mest nyskapende og bærekraftige løsningene oppstår gjennom tverrfaglighet og ikke ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert. Alt vi leverer skal være fremsynt, varig og helhetlig.

Informasjon om ledige stillinger i Asplan Viak AS finner du her!

Axbit 300X300Px

Axbit AS

Axbit er et programvareselskap med spesialisering på skreddersydde løsninger. Vårt mål er å være en samarbeidsparter i den digitale utviklingen. Vi skal hjelpe våre kunder med å effektivisere, automatisere å se nye muligheter ved hjelp av digitale verktøy.

Informasjon om jobbmuligheter hos Axbit finner du her!

Bdo 300Px

BDO AS

BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere.

Vi ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester med utgangspunkt i kundenes behov. Slik bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store konsern i både offentlig og privat sektor.

Mer informasjon om karriere i BDO finner du her!

Bratseth As

Bratseth AS

Bratseth AS er en teknisk leverandør innen prosjektering, elektro og ventilasjon. Lokalisert i Sunndal og Molde leverer vi våre tjenester i hele Møre og Romsdal.

Informasjon om ledige stillinger i Bratseth finner du her!

Brunvoll

Brunvoll AS

Brunvoll produserer og leverer Thruster-systemer for manøvrering av avanserte skip.

We are a high-tech Norwegian provider of sustainable propulsion and manoeuvring systems for the maritime industry. Our family-owned group was established in 1912 and currently employs about 530 people in Norway. We are represented world-wide through our agent network.Brunvoll's vision is "Trusted World Wide" and we aim to be reliable, committed and responsible. Precision is our passion.

Informasjon om jobbmuligheter hos Brunvoll finner du her!

Christie Opsahl

Christie & Opsahl AS

Christie & Opsahl har som målsetning å være den mest annerkjente bygg- og anleggsentreprenøren på Nordvestlandet. Vi er innovative og prosjektstyrte med spisskompetanse på komplekse bygg- og anleggsprosjekter.

Informasjon om en karriere hos Christie & Opsahl finner du her!

Cinderella 300Px

Cinderella Eco Group AS

Cinderella Eco Group er et familiekonsern lokalisert i Midsund utenfor Molde i Romsdal. Med våre 65 ansatte har Cinderella Eco Group snart 25 års erfaring med det norskproduserte forbrenningstoalettet Cinderella, en økologisk totalløsning for håndtering av toalettavfall.

Mer informasjon om Cinderella og ledige stillinger finner du her!

Consto

Consto Midt-Norge AS

Consto er et av Norges ledende konsern innenfor bygg og anlegg. Consto har også byggvirksomhet i Sverige. Konsernet har over 1000 ansatte i Sverige og Norge.

Mer informasjon om jobb hos Consto finner du her!

Ecoxy Og Nu 300Px

Ecoxy AS og Nordic Unmanned

Vi utvikler løsninger for renere og mer effektiv energiproduksjon! Siden 2002. Grønnere drift. Tjenester: Avgassmåling, Verifikasjonstjenester, Landanlegg, Undervannsakustikk, PEMS, MRV.

Mer informasjon om Ecoxy AS finner du her!

Mer informasjon om Nordic Unmanned finner du her!

Elmo

ELMO Teknikk AS

ELMO Teknikk AS er et ledende teknisk installasjonsselskap i regionen innen bygg og anlegg – til lands og til vanns.

Informasjon om ledige stillinger hos ELMO Teknikk finner du her!

Glamox

Glamox AS

Glamox er en ledende leverandør av belysning som tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet.

Informasjon om ledige stillinger hos Glamox finner du her!

Høvding 300Px

Høvding AS

Høvding Eiendom utvikler, forvalter, drifter og leier ut næringseiendommer med god beliggenhet i Molde. Vi har flere eiendommer sentralt og kan tilby kontorareal og lager i alle prisklasser.

Høvding tilbyr Co-working space: Her får du en kontorplass i et sosialt miljø. Alt er tilrettelagt, ta med deg din egen PC og flytt rett inn, resten ordner vi! Wi-Fi, skriver, kaffemaskin; alt er på plass for deg! Sjansen er også stor for at du her møter andre i samme situasjon, som kan utgjøre et viktig sosialt og faglig nettverk for deg videre.

Mer informasjon om Høvding og co-working finner du her!

Linjebygg

Linjebygg AS

Linjebygg leverer tjenester og komplette prosjekter innen inspeksjon, vedlikehold og modifikasjoner til olje- og gassektoren, både offshore og onshore.

Informasjon om jobbmuligheter hos Linjebygg finner du her!

Maritech

Maritech Systems AS

Maritech er alltid på jakt etter folk med den rette kompetansen! I dag er vi stolt av å være en ledende internasjonal leverandør av programvare for sjømatnæringen – 70 % av all norsk eksport går gjennom våre systemer. I 2020 har vi i tillegg styrket satsingen vår på logistikk og IoT, gjennom oppkjøpene av Timpex, Lillebakk og EDI-Systems. Vi vokser videre, og gleder oss til å ansette mange nye kolleger i 2021.

Informasjon om karrieremuligheter i Maritech finner du her!

Mifo

MIFO AS

Har du lyst til å jobbe innen elektro eller lås og sikkerhet? Da kan MIFOGRUPPEN være den riktige arbeidsplassen for deg! Send søknad og CV dersom du har lyst til å være med på laget!

Info om jobber i MIFO finner du her!

Mobarn

Mobarn SA

Mobarn har lang erfaring med barnehagedrift, og jobber kontinuerlig med å være det beste stedet å være, leke og lære. Mobarn har 12 barnehager i kommunene Molde, Hustadvika og Averøy.

Informasjon om ledige stillinger i Mobarn finner du her!

Molde Kommune 300Px

Molde kommune

Molde kommune er den største arbeidsgiveren i kommunen og er på jakt etter folk innen mange ulike fagdisipliner.

Mer informasjon om ledige stillinger i Molde kommune finner du her!

Motus Tech

Motus Technology AS

We provide high-end solutions designed for rough weather, tailor made for your company’s needs. With a strong focus on technology, we aim to provide the next generation of safe and cost-efficient cranes, lifting and handling systems and services to meet our customers challenges.

Mer informasjon om ledige stillinger i Motus finner du her!

Nov 300Px

National Oilwell Varco (NOV)

NOV har spesialisert seg på utvikling av kraner, vinsjsystemer og slangestasjoner til faste og flytende offshoreinstallasjoner verden over.

Her finner du mer informasjon om karriere i NOV!

Nofence 300Px

Nofence AS

Nofence er en engasjert gjeng som brenner for å utvikle teknologi som gjør det lett å ha dyr på beite, og samtidig ivareta god dyrevelferd og miljøet. Dette er viktig både for oss og for kundene våre. Vi er opptatt av at bruk av våre løsninger kan bidra til en miljøgevinst som er langt større enn om alle fossilbiler ble erstattet med elbiler. Vi er stolte av å være de første i verden som har utviklet en digital gjerdeløsning som er i vanlig salg - hos oss får du muligheten til å være med på reisen fra startup til scaleup og internasjonal satsning!

Mer informasjon om jobb i Nofence finner du her!

Norconsult

Norconsult

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter. Vi jobber innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult i Møre og Romsdal teller ca. 130 personer innen forskjellige fagdisipliner og satsing på tverrfaglighet er et sentralt tema.

Informasjon om jobb og karriere i Norconsult finner du her!

Pwc 300Px

PricewaterhouseCoopers AS

Hos PwC i Molde møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, regnskap og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.

Mer informasjon om en karriere hos PwC finner du her!

Ptg Frionordica

PTG Frionordica AS

PTG har bærekraftige løsninger innen kjøling, ising, frysing, tining og oppvarming til sjømatindustrien, skip, supermarkeder og andre industrielle formål.

Mer informasjon om en karriere hos PTG Frionordica finner du her!

Spb Møre 300Px

Sparebanken Møre

Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet. Vi skal være en pådriver for skaperglede. Hver dag. Vi skal skape en forskjell for kundene og omgivelsene våre nå, og i fremtiden.

Mer informasjon om ledige stillinger i Sparebanken Møre finner du her!

Sweco 300Px

Sweco Norge AS

I Sweco skal du føle deg myndiggjort. Vi har en desentralisert organisasjon der du får ansvar fra dag én. Du blir en del av et dynamisk team og jobber tett sammen med erfarne kollegaer som veileder deg når du trenger det. Vi tror at mye ansvar kombinert med støtte fra engasjerte ledere og dyktige kollegaer er det du trenger for å trives og lykkes.

Mer informasjon om karriere i Sweco finner du her!

Tibe 300Px

TIBE

TIBE er et fullservice kommunikasjonsbyrå som tilbyr tjenester innen rådgiving, grafisk design, utvikling av identitet/profil, film, foto, redaksjonelt innhold, kampanjegjennomføring, webdesign og webutvikling, analyse av webtrafikk med mer. Vi fokuserer på resultatorientert og kostnadseffektiv kommunikasjon som gir effekt i et mediabilde i stadig endring.

Informasjon om ledig stilling i TIBE finner du her!

Tieto Evry 300Px

TietoEVRY Norway AS

TietoEVRY creates digital advantage for businesses and society. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Our Nordic values and heritage steer our success.

Her finner du mer informasjon om muligheter i TietoEVRY!