Hjertøyruta er sikret til sommeren!

Med støtte fra GassROR er transporten til Hjertøya sikret i 8 uker i sommer. Vi håper at riktig mange tar turen over til friluftsparadiset som ligger snaue 10 minutter fra sentrum og sjøfronten.

Hjertøya er et friluftsparadis som både moldensere og besøkende turister gjerne vil besøke i løpet av sommeren. Grunnlaget for å finansiere Hjertøyruta med et spleiselag falt bort i fjor da pandemien kom som en bombe på oss alle. I fjor ble ruta reddet med midler i fem uker fra GassROR, og i år har vi fått midler til hele 8 uker normal drift! Uten denne hjelpen fra GassROR IKS hadde vi ikke fått Hjertøyruta på plass i sommer!

Det gleder vi oss veldig over! Opprettholdelse av ruten til Hjertøya ses som særdeles viktig både for fastboende og for besøkende, og er nødvendig for at folk skal kunne besøke Romsdalsmuseets fiskerimuseum og ikke minst benytte bademulighetene og stimulighetene på øya. Ruta legges ut på online booking via Visit Nordvest, og oppstart vil bli nærmere annonsert.

Det er The Northwest Experience som skal kjøre ruta til sommeren, og ruta vil ha plass til 12 passasjerer på den 10 minutter lange overfarten. Båten vil gå i skyttel når det er behov for det.