Molde Næringsforum invitert til næringslivet i Midsund

Midsund Næringsforening hadde invitert oss til et møte med næringslivet i Midsund for å fortelle om Molde Næringsforum og hva vi jobber med. Det ble en veldig hyggelig kveld som vi håper gir rom for god samhandling framover.

Molde Næringsforum var invitert til hyggelig treff med Midsund Næringsforum tirsdag 26.oktober. Daglig leder Britt Flo fortalte om hvordan Molde Næringsforum jobber, og ønsket bedriftene på Midsund velkommen inn som medlemmer og til å delta på arrangementene våre. Masterplan Reiseliv sitt arbeid med Midsundtrappene som fyrtårn ble også presentert av reiselivsutvikler Hilde Bergebakken, og reiselivssjef Torunn Dyrkorn fra Visit Nordvest fortalte om deres arbeid med å promotere reiselivet på Midsund og nordvestlandet.

Møtet fant sted på nyoppussede Midsund Gjestestove, som serverte en nydelig fiskesuppe av dagens ferske råvarer fra Midsund.

Midsund har en god gründerånd og det ble en veldig hyggelig kveld sammen med inspirerende midsundinger! Vi håper å se flere av dere på våre arrangement fremover.