Næringspolitisk temamøte: Havnæringen

Tema er havnæringene i Møre og Romsdal, havstrategi og maritim stortingsmelding
Dato20. mai kl. 11:00 - 12:00
StedTeams
Last ned til kalender

I forbindelse med høstens Stortingsvalg har NHO Møre og Romsdal, i samarbeid med en rekke næring- og arbeidslivsorganisasjoner i Møre og Romsdal, tatt initiativ til flere arrangement. Ambisjonen er at bedriftene og næringslivet skal bli nærmere kjent med listetoppene fra Møre og Romsdal og hvordan de politiske partiene stiller seg i lokale, regionale og nasjonale saker som er viktige for bedrifter og næringsliv. I tillegg så vil også politikerne få mer kunnskap om bedriftene og hva de er opptatt av.

Det blir derfor arrangert "Politikertreff» med listetoppene i de fleste partiene som stiller lister til Stortingvalget. Politikerne er utfordret på hva som er partienes viktigste nasjonale/regionale næringspolitiske saker. Hva mener næringslivet er viktig? Politikerne er er veldig interessert i høre hva næringslivet mener, hva er viktig for bedriftene? Bli med å gi innspill til politikerne!

Påmeldingsfrist til webinaret: onsdag 28.april kl. 16. Merk: Lenke til møtet sendes ut dagen før møtet fra NHO Møre og Romsdal.

Godt valg!

Meld deg på her

Møteserien er et samarbeid mellom NHO Møre og Romsdal, Kristiansund og Nordmøre Næringsforum, Molde Næringsforum, Næringsforeningen Ålesundsregionen, Næringsforeningene på Søre Sunnmøre, LO, Maritimt Forum Nordvest, Mafoss, NHO landsforeninger: Sjømat Norge, EBA, Nelfo og NHO Reiseliv.