Nye lydguider på Midsund og i Nesset

I løpet av sommeren er det lansert nye lydguider som kan lastes ned gratis på mobiltelefonen i Nesset og på Midsund. I Nesset er det laget 27 punkter og på Midsund 26 punkter.

Lydguide er er gratis tilbud for turister og gjestene i Molde kommune. Du laster ned audioguiden Voice of Norway på din telefon, og da finner du en lydguide som gir deg innblikk i historier, sagn, aktiviteter og severdigheter i området du besøker. Og i tillegg finner du bilder og illustrasjoner fra områdene som omtales.

Nesset

I Nesset er det Rolf Jonas Hurlen i Nesset Vekst, Hilde Bergebakken i Masterplan reiseliv og Bjørn Ølander ved Romsdalsmuseets avdeling på Nesset prestegard som har vært sentrale i utviklingen. Og lydguiden er finansiert gjennom kommunens Næringsfond samt Kraftfondet i Nesset.

Les mer her i artikkel fra rb-nett: https://www.rbnett.no/kultur/2...

Midsund

I Midsund har Kolbjørn Stølen i Midsund Idrettslag, Kjetil Aune i Utendørs og Hilde Bergebakken fra Masterplan Reiseliv vært sentrale. Lydguiden på Midsund er finansiert gjennom Visit Nordvest sitt Øyrike-prosjekt. Artikkel fra rb-nett kan leses her: https://www.rbnett.no/nyheter/...

Og artikkel fra Midsundingen kan leses her: https://midsundingen.no/kultur...