Opplev Molde og Spise i Molde til vårt felles vertskap

De nye lommefolderne med opplevelsekart i Molderegionen - Opplev Molderegionen og oversikten Spise i Molde distribueres i disse dager

I løpet av denne og de påfølgende to uker kjøres Opplev Molderegionen ut til de fleste som har vertskapsfunksjoner i hele nye Molde kommune, Aukra og Hustadvika. Målet med lommefolderen er å kunne tilby alle som er på tur mellom Trollstien og Atlanterhavsveien muligheten til å oppleve og dermed bli lenger i vår region. Det styrker reiselivets jobber, og det har store ringvirkninger til handel og samfunnet generelt.

Dette er en inspirasjonsoversikt der vi har trukket fram et spekter av opplevelser - og så har vi mange flere som man finner på visitmolde.no. Gjør det kjent med hele regionen via kurset Moldevert Digital som du bestiller her.

Opplev Molderegionen legges i alle resepsjoner, i butikker, på spisesteder, på hotellrom og på campingplasser - overalt der vi kan få vist fram at Molderegionen har mye å by på!

I Molde og Aukra fordeles også Spise i Molde brosjyrene, slik at vi kan anbefale spise steder sentralt i Molde, eller på Midsund eller i Nesset, og i Aukra. Om det er kø hos deg, så anbefal gjerne naboen.

Nytt av året er at det er oversikt på hvor du får frokost, lunsj og middag, og hvem som har takeaway. Dette styrker vår felles vertskaps funksjon - og vi oppfordrer dere til å anbefale naboen! Det gode vertskap gjør at gjestene våre trives, anbefaler oss og kommer tilbake!

Om du vil ha tilgang til brosjyrene fortere enn vi rekker å komme rundt, er de tilgjengelige i gangen på Torget 4! Og til alle dere som har fått brosjyrer - dere får flere når dere er tomme!

Og om vi ikke har kommet innom akkurat deg tar du også kontakt! Spørsmål sender du til Hilde i Masterplan Reiseliv på hb@moldenf.no


GassROR og Istad Kraft har støttet oss økonomisk til dette arbeidet.

Lommefolderen er et samarbeidprosjekt mellom Masterplan Reiseliv Molde og Aukra og Hustadvika kommune og næringsforum.