Frokostmøte - Kick Off Reiseliv sommeren 2021

3.juni kl.09.00-10.00. I sommer håper vi på mange norske turister fra nærmarkedet og resten av landet. Bli med på felles Kick Off for reiselivssommeren! Her får du høre om Opplev Molde, Spise i Molde, infoskjerm og verktøy for vårt felles vertskap. Vi presenterer de nyeste opplevelsene i Molderegionen! Kort sagt - det du må vite før sommeren begynner for alvor!
Dato3. juni kl. 09:00 - 10:00
StedTeams
Last ned til kalender

Vi utvikler opplevelsene og står for vertskapet i Molderegionen sammen! På dette frokostmøte presenterer vi verktøy for hvordan vi møter turistene våre og hvordan vi felles får dem til å prøve de fantastiske opplevelsene vi har i regionen.

I år har vi satt sammen et aktivitetskart til inspirasjon, - og det finnes et større mangfold av opplevelser enn det de fleste tror! Det er bra - da blir våre gjester lengre hos oss, og de legger igjen mer penger. Det blir det jobber og verdiskaping av!

Hør om nyheter innen Opplev Molderegionen, Spise i Molde, Hjertøyruta i år, nytt middelaldertokt til Veøya, Kystpilegrimsleia, Infoskjerm på Torget, nyheter innen audioguide Molde med nyhetene i sentrum samt Eikesdal, Eresfjord, Eidsvåg og Midsund. Vi møter også sommeren med en styrket posisjon som rosenes by - og ikke minst med en sjøfront vendt mot fjorden. Nye apper har kommet til for de som vil ferdes i fjellene våre. Alt dette må du høre om!

Hva kan vi vente oss av sommeren i år? Hva er de norske turistene på utkikk etter? Hvordan bruker vi vertskapet vårt til å nå fram til dem slik at vi begeistrer med opplevelsene hos oss? Og hva skjer i sommer - nyheter innen festivalsommeren og de nye opplevelsene siden sist!

Agenda:

  • Nyheter om Opplev Molde, Spise i Molde, Infoskjerm på Torget, Midsundtrappene, Hjertøya, Veøya, Lydguide i Molde og Moldevert v/ Hilde Bergebakken, reiselivsutvikler Masterplan Reiseliv
  • Hva er Kystpilegrimsleia v/ prosjektleder Audhild Mork
  • Roser i Molde - hva skjer? v/Aksel Skåland Røste, Molde Bydrift - Rosekomitéen
  • Moldejazz sommeren 2021 v/direktør Mariann Bjørnelv
  • Romsdalsmuseet sine mange lokasjoner i sommer v/salgsleder Eldbjørg Lamvik
  • Hva skjer på Tusten og klatreparken v/ Park og anleggssjef Lars Tore Lien
  • Visit Nordvest - sommerens kampanjer v/reiselivssjef Torunn Dyrkorn


Møtet er på teams - det er gratis å delta :

Klikk her for å bli med på møtet

Vel møtt!


Påmeldingen er nå lukket!