Velkommen til Silde- og tapasbord 15.desember!

15.desember kl.18:30 har vi gleden av å ønske velkommen til næringslivets tradisjonsrike Silde- og tapasbord på Scandic Alexandra Hotel. Fenriken kommer og ber oss være tydelig og stille krav. Prisen for Årets bedrift 2021 deles ut og vi tar pulsen på næringslivet. 75 påmeldte allerede.
Dato15. desember kl. 18:30 - 23:30
StedBankettsalen, Scandic Alexandra Hotell
PrisKr. 800,- + mva. For ikke-medlemmer i MNF kr. 1000,- + mva
PåmeldingInnen 13.desember
AvmeldingVed avmelding etter 13.desember betales full deltakeravgift
AntrekkPent
Last ned til kalender

Pulsen på næringslivet
Etter en utfordrende periode er det spennende å høre fra ulike næringer om hvordan det ser ut fremover. Midsund Industriservice AS ble etablert i kjølvannet av nedleggelsen av den 40-årige hjørnesteinsbedriften Midsund Bruk AS i 2020. Lokal gründervilje, med daglig leder Ole Ståle Sandnes i spissen, bygger nå en ny hjørnesteinsbedrift i Midsund. Varehuset U. Aandals EFTF er en av Molde eldste bedrifter. Daglig leder Svein Arild Sættem vil fortelle hva de tenker fremover. FSV Group fortsetter å fosse fremover og mener de sannsynligvis er det rederiet som vokser mest i verden! Daglig leder Arild Aasmyr styrer skuta for videre vekst. Langset AS er et av de største konsernene i regionen og vokser stadig. Styreleder for konsernet, Leif Magne Langset gir oss et innblikk i status og hva som skjer fremover. Daniel Moen, daglig leder i MIFO AS har nylig flyttet tilbake til Molde for å overta familiebedriften etter 20 år borte fra Molde. Hvordan har det vært?

Årets Bedrift 2021
Styreleder i MNF, Kolbjørn Heggdal, deler ut prisen. Tidligere vinnere ser du her.

Det er aldri feil å stille krav!
Vi avrunder med Geir Aker som ble et fenomen over natta da han dukket opp i publikumssuksessen “Kompani Lauritzen”. Som kompaniets fenrik leder han deltakerne gjennom programmet med disiplin, tydelighet og en stødig hånd. Denne kunnskapen lar seg overføre fra det militære til det sivile – disiplin, mestring og utvikling og ikke minst tydelighet i forhold til hva som forventes. Fenriken ble umiddelbart en publikumsyndling, og Aker vant publikumsprisen under Gullruten 2021. Her kan det bli mye nyttig å ta med seg!

Tapas- og sild fra ca kl.21.00.

Tradisjonen tro, avrundes kvelden med et musikalsk innslag ca kl. 22.00. Velkommen til en hyggelig kveld!

Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.