Vinner av Innovasjonscamp Molde 2021!

Årets Innovasjonscamp for 9.trinn i Molde kommune ble gjennomført 15.-19. mars. Elevene har levert gode og innovative bidrag og vi gratulerer Bergmo som vinner av årets kommunefinale!

1.plass: SnaccAttacc – Bergmo Ungdomsskole

En helhetlig gjennomført løsning, der gruppen har fulgt hele prosessen med ideutvikling, konsept og elevene har laget en veldig fin prototype av løsningen sin, som illustrerer ideen på en god måte. Elevene har kommet frem til en kreativ og gjennomførbar løsning, som oppdragsgiver lett kan ta i bruk. De argumenterer godt for hvorfor ulike aktiviteter kan brukes. En enkel og genial ide!

Gruppa består av: Daniel Stuen Tandstad, Mathias Elliot Sørlie Johannessen, Sondre Silset Herskedal, Erik Astad og Salah Hassan Wardhere.

2.plass: Give&Get (delingsøkonomi) – Bekkevoll Ungdomsskole

En godt gjennomarbeidet oppgave og en morsom presentasjon. Elevene leverer en helhetlig og kreativ løsning, som oppfyller flere behov og som i tillegg er gjennomførbar. De har vært flink å visualisere både problem og behovet. En innovativ ide å bruke klippekort!

Gruppa består av: Alexander Oshaug, Sigurd Vingen Sunde, Sofie Lange Wold, Thea Matilde Vassdal, Vivian Sørgaard og Øyvind Larsen-Hjellset

3.plass: MysteryBox – Skjevik Barne- og Ungdomsskole

Elevene har levert en profesjonell presentasjon og de har god formidlingsevne. De har laget en god ide med et fengende navn. Løsningen er bra gjennomtenkt i forhold til løse situasjonen med blanding av hjemmekontor og fysisk tilstedeværelse. De har også tatt hensyn til tidsbruk og det sosiale aspektet i oppgaven.

Gruppa består av: Terese Roaldsetli Bjerkeset, Mats Lien Håseth, Mowahid Ahmed, Lukas Rydjord-Steiro og Isak Reset-Kalland

Vi gratulerer de tre vinnerne!

Tusen takk til oppdragsgivere, lærere og elever som har bidratt til en god Innovasjonscamp!


En stor takk til juryen som har bestått av:
Stine Strande, daglig leder, Tibe
Nanette Sæther, veileder, Astero AS kompetanse
Birnir Eigilsson, forretningsutvikler, Protomore
Lars Øyvind Baltzersen, daglig leder, Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal
(Britt Blichfeldt, prosjektleder, Molde Næringsforum)