www.molde.no

Minner om denne nettsiden som gir en samlet oversikt over informasjon om det man trenger å vite om kommunen og regionen vår. Skal du rekruttere flere ansatte, eller kjenner du noen som vurderer om de skal flytte til Molde? Da anbefaler vi, og håper dere vil publisere denne nettsiden på deres egne "stilling ledig"-sider!

Flere har etterlyst samlet informasjon om kommunen og regionen vår. Vi har opprettet en ny og nyttig nettside, www.molde.no, der vi har samle informasjon til de som er ny i Molde, eller som kan tenke seg å flytte hit. Lenke til nettsiden kan legges ved i stillingsannonser som dere som arbeidsgiver lyser ut, og lenken kan også legges ut på deres nettsider.

Her er det samlet informasjon om Molde kommune og regionen, om boliger og ledige stillinger, og om handel, spisesteder, aktiviteter og friluftsliv. Vi har også opprettet et "Team Molde" som man kan kontakte dersom man som har spørsmål i forbindelse med å flytte hit, eller som nyinnflyttet.

Vi håper nettsiden er nyttig for dere som arbeidsgivere og oppfordrer alle til å ta den i bruk og legge den ved i stillingsannonser fremover.