13 lokale teknologibedrifter presentert på INIT Molde

Nærmere 170 deltakere kunne endelig treffes, bygge nettverk og bli oppdatert på det som skjer i IT-bransjen i regionen vår på INIT Molde 5.mai

Det er mye spennende som skjer innen teknologi, utvikling og innovasjon i regionen vår nå, og endelig kunne vi møtes og lære mer om dette på årets teknologikonferanse INIT Molde, som gikk av stabelen på Seilet 5.mai. Tilbakemeldingen fra deltakerne er svært gode og som helhet scorer konferansen 5,5 av 6 mulige!

Teknologiekspert Torgeir Waterhouse startet konferansen og snakket om digitalisering, IT, tech og fremtiden. Formålet med INIT Molde er å inspirere og vise frem engasjementet som finnes i det gode IT-miljøet vi har her i regionen, og vi ble så absolutt inspirert! Hele 13 lokale bedrifter presenterte seg og fortalte hvordan de bruker teknologien i sitt arbeid, der vi fikk høre hvordan det arbeides med blant annet brukeropplevelser, kunstig intelligens, dataplattformer og digitale tvillinger innen flere bransjer som avfallsbransjen, maritim bransje, fiskevelferd, regnskap og flere. Chris Dale fra River Security holdt et engasjerende innlegg om hva det er som gjør at det er lett å være hacker og gav oss konkrete tips til sikkerhetstiltak, før konferansen ble avsluttet med en samtale der Eirik Aa i Nivero utfordret Torgeir Waterhouse på flere tema.

Tusen takk til møteleder Linda Rafteseth Grimstad for solid møteledelse og til alle foredragsholderne som leverte spennende, innsiktsfulle og lærerike presentasjoner! Vi gleder oss allerede til neste INIT Molde, som finner sted 15.februar 2023. Sett av datoen allerede i dag - mer informasjon kommer.

INIT Molde er en årlig IT- og teknologikonferanse som arrangeres i samarbeid med Høgskolen i Molde og IT-bedriftene i Romsdalsregionen.

Støttespillere