450 studenter vil på Topptur!

Kjempepopulært tilbud. 450😊 bachelor - og mastergradsstudenter vil til Molde for å møte bedrifter og delta på Topptur 28. februar og 1. mars 2022.

40 heldige studenter av de 450 blir valgt ut og får delta på to dagers besøk i Molde 28. februar og 1. mars. Her blir det bedriftspresentasjoner, felles middag og Topptur, hvor bedriftene deltar sammen med studentene og guider. Hvor toppturen går tilpasses vær og føre, det er nok av topper å velge mellom!

Hensikten med Topptur arrangementet er å knytte kontakter mellom studenter og næringslivet og å vise studentene muligheten en kan få når det gjelder jobb og fritid her. Vi vet at den fantastiske naturen i kombinasjon med fremoverlente og spennende bedrifter gjør at mange bli nysgjerrige og har lyst til å prøve mulighetene her. Vi vet også at det å knytte kontakter med studenter i denne type setting gir unik mulighet til å koble studentene til bedriftene og regionen, sier daglig leder i MNF Britt Flo.

Vi ønsker å etablere Topptur til en årlig happening og vi ser nå også på om vi kan få til et lignende arrangement til høsten!

Bedriftene som deltar på Topptur arrangementet:

Axess AS
AXTech AS
Bratseth AS
Brunvoll AS
Christie & Opsahl
Elinett AS
Glamox
Motus Technology AS
Nofence
Norconsult AS
NOV Molde
Omya Hustadmarmor AS
PwC
ROR-IKT v/Molde kommune
Tietoevry Norway AS
XPRO AS
Yapril AS

Se merinfo her: https://www.moldenaeringsforum.no/nyheter/2022/topptur-for-studenter