Bli med hjem! 6.april 2022 på The Hub i Oslo

Ønsker din bedrift å delta på rekrutteringsmessa "Bli med hjem!" på The Hub i Oslo 6.april? Se her for mer informasjon og påmelding. Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla!

Vi gjentar suksessen! Vi inviterer næringslivet til å delta på jobbmessen "Bli med hjem" på The Hub i Oslo. Onsdag 6.april 2022 skal vi vise frem noe av det Møre og Romsdal har å by på: et spennende arbeidsliv og mange gode muligheter i en fantastisk region der det er godt å jobbe og bo!

Program: 
Kl. 11:30-15:00    Lunsj og dagseminar (se under)
Kl. 16:30-19:15    Messe Bli med hjem 
Kl. 20:00-               Middag, servering av Nordens Tapas 

Program dagseminar:
kl. 11:30- 12:30 Lunsj
kl. 12:45 - 15:00 Dagseminar
Velkommen v/daglige ledere næringsforeningene
Fremtidens arbeidsliv og kompetansebehov, v/statssekretær Halvar Ingebrigtsen, Nærings- og fiskeridepartementet
Hvordan tiltrekke og beholde kompetanse, v/direktør Pål Molander, Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI)
Hva skal til for at folk vil bli i Møre og Romsdal? v/direktør Marit Mellingen, Distriktssenteret
Slik gjør vi det! v/konserndirektør HR og kommunikasjon Marthe Outzen, Brunvoll, Senior HR advicer Gunvor Rolland, OKEA og daglig leder Lasse Iversen, Axess.

Selve messen er åpen for besøkende kl.16:30-19:15. Her viser vi frem næringslivet og ledige stillinger i Møre og Romsdal. Underholdning v/Knut Marius Djupvik fra kl.19:00

Det er nå venteliste for bedrifter som ønsker å delta på Bli med hjem! Informasjon og påmelding for å stå på venteliste til messen finner du her. Oversikt over påmeldte bedrifter finner du på www.blimedhjem.no

Påmelding til dagseminar og kveldsarrangement finner du her! Påmelding innen 21.mars.
NB: Påmelding til messen og dagseminar/kveldsarrangement gjøres i separate påmeldinger. Dvs at selv om din bedrift er påmeldt med stand på rekrutteringsmessen, må man melde seg på som deltaker på dagseminar og/eller kveldsarrangement i tillegg. En påmelding pr.pers.

Priser: 

DAGSEMINAR: kr 1.250 + mva pr.pers
MIDDAG: kr 1.250 + mva pr.pers
STANDPLASS:
2x3 meter kr 7.000 + mva
1x1 meter kr 2.500 + mva (noen få plasser til små stand med plass til 1 roll-up)

Standplass inkluderer adgang til messen og enkel bespisning til de som står på stand, markedsføring på nett og i sosiale medier, strøm, konferansebord og stol. (Dagseminar og middag kommer utenom)

Det er store arrangementer i Oslo på samme tid, og det kan være vanskelig å få overnatting. Vi anbefaler å være tidlig ute med å bestille rom. Informasjon om overnatting på The Hub finner du i påmeldingen under.

Arrangementet er et samarbeid mellom Molde Næringsforum (MNF), Kristiansund og Nordmøre Næringsforening (KNN) og Næringsforeningen - Ålesundregionen (NÅ). 

Vi følger FHIs anbefalinger for arrangementer. Gjennomføring vil være smittevernstilpasset og vi tar forbehold om endring/kansellering i fht Covid og smittesituasjonen på arrangementstidspunktet.

Samarbeidsbedrifter 1