Høstens årlige 2-dagerssamling for Lederforum for Kvinner i Molderegionen

27.-28. oktober. Lederforum for Kvinner i Molderegionen inviterer til til høstsamling i Angvik. Tema er utvikling i lederrollen nå, hvordan få med deg medarbeidere?
Dato27. oktober kl. 17:30 - 28. oktober kl. 15:00
StedAngvik Gamle Handelssted
Påmeldinginnen 20.september
Last ned til kalender

Forventinger og krav til lederne har endret seg de siste årene; stikkord er yngre arbeidstakere som har andre forventinger og avstands ledelse.

Årets kursholder er Vigdis Austrheim. Hun er leder og teamutvikler og har fagkompetanse på avstandsledelse og å lede kunnskapsmedarbeidere. Austrheim har gjort en spennende karriere gjennom tretti år i IT -bransjen, fra grunder til topplederroller på Microsofts hovedkontor i USA. Hun har unik erfaring med endringer og digital transformasjon som deles på en jordnær og engasjerende måte.

Tydelig og inspirerende i lederrollen, hvordan få med deg medarbeidere? Hvordan får du dette til helt konkret? Hva kjennetegner ledere som lykkes nå og hva kreves av deg i lederrollen nå, som moderne leder. Du får vite hvordan du kan bli bedre på relasjoner, jobbe strukturert, kommunisere og ikke minst ligge i forkant slik at ikke konflikter oppstår. Vigdis deler av egne erfaringer fra mellomleder og toppleder gjennom 20 år for kunnskapsmedarbeidere og gir erfaringstips og verktøy som skaper energi og bevissthet. Samlingen er en kombinasjon av av foredrag/inspirasjon, deretter refleksjoner og erfaringsdeling og oppgaver/diskusjoner.

Priser for deltakelse

Enkeltrom, full pensjon, seminar, kr 4.500 + mva.
Dobbeltrom, full pensjon, seminar, pris pr person for de som deler rom, kr 4.000,- + mva.
Deltagelse kun fredag 28.oktober kr 1.500 + mva.

Inkludert i romprisen er fri adgang til museum, kunstgalleri og badehuset.

NB: Det er begrenset antall rom på Angvik, så om du har noen du vil dele rom med, gi oss beskjed om dette i påmeldingen!

Informasjon om avbestilling:

Bindende påmelding. Ved avbestilling etter 27.september, må 50% av deltakeravgiften betales. Ved avbestilling etter 5.oktober må full deltakeravgift betales. Kun skriftlig avbestilling godkjennes.

Støttespiller Sparebanken Møre 800Px

Velkommen til samling - vi gleder oss til å se dere! Meld deg på her:

Ønsker vinpakke til 5-retters middag torsdag? Pris kr 900,- pr pers
* Kan dele rom: